Andra îşi doreşte să devină mamă din nou

Citeste tot despre: 

Miercuri seară, Andra a fost invitată în emisiunea nocturnă de la Acasă TV. Artista a vorbit despre evoluţia ei stilistică, dar şi despre planurile ei de viitor.

Vedeta a povestit că nu o afectează prea tare ceea ce se scrie în presă despre ea, cu atât mai puţin din punct de vedere al criticilor vestimentari.

"Am observat ceva legat de critici. Dacă cineva se înţelege bine cu stilista mea, sunt îmbrăcată bine. Dacă nu o iubeşte, sunt prost îmbrăcată. Eu zic să îi lăsăm să îşi facă treaba. Dacă eu mă simt bine în hainele alea şi se vede asta, e perfect pentru mine", a declarat Andra.

Andra a făcut show alături de dansatoarele ei

CLIIMA20130424_0131_1.jpg

Andra a făcut show alături de dansatoarele ei (captură: Acasă TV)

Cântăreaţa a recunoscut că s-a inspirat de multe ori din apariţiile vedetelor din străinătate. "Noi, cântăreţele din România, ne luăm modele de afară şi le copiem. Este normal să facem asta. Dacă mi-ar sta bine, aş face orice schimbare de imagine", a spus aceasta.

Andra a mărturisit că îşi doreşte foarte mutl să devină mamă din nou şi că abia aşteaptă să i se întâmple din nou acest lucru.

"Eu am spus deschis că îmi mai doresc copii. Nu ar fi nici o problemă dacă aş rămâne însărcinată acum. Nu îmi fac griji pentru cariera mea. Cred că ar fi drăguţ ca până în 30 de ani să îmi fac toată norma, doi sau trei copii", a recunoscut artista.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1