Andi Moisescu are probleme de sănătate! Medicii i-au interzis să se ridice din pat

Prezentatorul tv Andi Moisescu se confruntă cu probleme de sănătate destul de mari. El a scris pe blogul personal că trebuie să stea în pat din cauza unei probleme la coloană.

Mai exact, este vorba de două hernii de disc, după cum detaliază vedeta Pro TV.

"Hai să fim serioși. Pe lângă adevăratele suferințe ale oamenilor din jurul nostru, cele două hernii de disc ale mele sunt așa, cel mult exotice. Sigur că nu e bine să le iei peste picior nici pe ele, dacă vrei să eviți un final tăios.

Dar, una peste alta, eu le-am luat în primul rând ca pe un semn, pe care, dacă nu l-am interpretat greșit, mă grăbesc să-l împărtășesc, covins fiind că ne privește pe mulți. Prinși în goana asta nebună de-a face lucruri, uităm de cel mai impotant detaliu, mai exact, uităm de noi.

Deși mă doare (la propriu acum), eu personal îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat semnul ăsta, la timp. Până la urmă, trei zile de repaus total, dincolo de faptul că reprezintă ceva absolut nou și neobișnuit pentru mine, înseamnă de-a dreptul un răsfăț.

Fie vorba între noi, Dumnezeu a fost chiar bun cu mine, limitându-se la două hernii, după cât "mi-am bătut eu joc de trupul meu", în ultimii ani. Ca să nu mai spun că o astfel de afecțiune e cea mai bună dovadă că sunt totuși un om cu coloană vertebrală", a scris Andi Moisescu pe blog.