Anda Adam s-a apucat de yoga:«Eram nervoasă și i-a fost teamă să nu clachez» Află cine a sfătuit-o! - FOTO

Anda Adam parcurge una din cele mai active si solicitante perioade din viata. Noua ei piesa, "Amo", desi nelansata inca oficial, se bucura de un succes imens la public. Astfel ca ofertele pentru concerte nu contenesc sa apara. In paralel, Anda filmeaza pentru emisiuni TV, merge aproape zilnic la sala, unde urmeaza antrenamente cardio, si tine o dieta stricta pentru o silueta impecabila.

Cu un astfel de program incarcat, stress-ul este o prezenta inevitabila in viata artistei. Prin urmare, la sfatul mamei sale, Anda Adam a inceput sa practice yoga. Sesiunile de relaxare sunt combinate cu exercitii fizice de stretching si au scopul de a aduce echilibrul psihic mult dorit.

"Am nevoie de momente in care sa ma adun, sa imi gasesc linistea interioara. Yoga se combina excelent cu fitness-ul pe care oricum il practic. Momentan, merg la cursuri de grup, dar in curand sper sa ajung la un nivel avansat incât sa imi permit sa practic singura acasa. Mama m-a sfatuit sa incep sa merg la cursuri de yoga pentru ca devenise ingrijorata de programul infernal pe care il am zilnic. A simtit ca sunt din ce in ce mai nervoasa si i-a fost teama sa nu clachez", marturiseste artista.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1