Anda Adam, păzită de 100 de jandarmi și polițiști la Sibiu

CLIIMA20121001_0011_1.jpg

Centrul Sibiuului va fi impanzit de forte de ordine care vor asigura buna desfasurare a evenimentului

Anda Adam va fi joi seara pazita de aproape 100 de jandarmi si politisti la Sibiu. Impresionanta desfasurare de forte va fi pusa la dispozitie pentru marele eveniment Media Music Awards, gala ce va avea loc in centrul orasului.

Anda Adam, alaturi de cei mai in voga artisti romani ai momentului, va urca pe scena amplasata in Piata Mare pentru a interpreta live cele mai noi hituri.

Evenimentul va atrage zeci de mii de oameni, astfel incat organizatorii au asigurat una din cele mai mari retele de paza si protectie.

Practic, centrul Sibiuului va fi impanzit de forte de ordine care vor asigura buna desfasurare a evenimentului de talie internationala.

Artistii care vor canta pe scena, precum si cei care vor fi premiati, vor fi transportati la Sibiu, din Piata Mica pana la impresionanta scena a galei Media Music Awards, din 4 octombrie, in limuzine vintage a caror valoare depaseste 300.000 de euro.

Organizatorii sunt atenti la fiecare detaliu si vor sa le ofere invitatilor o seara de neuitat, astfel ca au inchiriat opt masini americane de epoca, din anii ’60 – ’70, care vor transporta invitatii, pe rand, pana in zona covorului rosu din Piata Mare a Sibiului.

Smiley, Loredana, Connect-R, Alex Velea, Andreea Banica, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Corina, Raluka, Deepcentral, precum si cei care vor fi premiati in cadrul galei, vor avea locuri rezervate la sectorul VIP, unde va fi amplasat si un cort cu o suprafata de 600 m2, suficient de spatios pentru o nunta de 300 de persoane.

Artistii vor fi tratati cu preparate fine, asigurate de o renumita firma de catering din Sibiu. Pe masa se va gasi rulada de curcan, foie gras, icre de Manciuria, piure de creveti, branzeturi, icre de stiuca, tartar de somon, precum si torturi de ciocolata si fructe de padure.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1