Anca Ţurcaşiu: «Mă feresc de bărbaţii care-mi fac curte»

Anca Ţurcaşiu, 41 de ani, a dezvăluit într-un interviu lucruri inedite din viaţa ei, cu o naturaleţe demnă de un Premiu Gopo!

Anca a mărturisit că a întâmpinat greutăţi de-a lungul căsniciei sale, însă alături de soţul său a reuşit să le depăşească.

"Iubirea aceea pasională, specifică începutului, se transformă. Nebunia se duce, din păcate, dar, când ai o familie, nu mai tânjeşti neapărat după acea stare. Eu cu Cristi suntem acum ca nişte fraţi, ca nişte prieteni buni.", a declarat actriţa, pentru ziarul Adevărul.

Ea se consideră o persoană echilibrată şi nu dă nimănui ocazia să îi facă curte. Anca are o familie fericită şi nu ar distruge relaţia pentru o aventură.

"Echilibrul ăsta al meu şi conştiinţa faptului că orice pasiune se va stinge la un moment dat. În general mă feresc de bărbaţii care-mi fac curte, fug rupând pământul când îmi dau seama că cineva încearcă să mă seducă. Uneori tentaţiile sunt foarte mari, dar nu e genul meu să răspund. De ce să risc o relaţie construită în timp şi care funcţionează?! N-aş lăsa să se distrugă relaţia pentru nu ştiu ce fluturi în stomac, pentru o aventură! În plus, am avut parte de pasiuni mistuitoare până la 28 de ani, când m-am măritat. Cu mii de plecări, disperări, plânsete, cu de toate! Cu Cristi am simţit din prima clipă că el este bărbatul cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Este un soţ şi un tată excepţional! Înţelegător, deschis la comunicare şi, foarte important, nu este gelos", a adăugat Anca Ţurcaşiu.

Citeşte aici interviul integral