Anca Pandrea, la limită! Ce se întâmplă în casa ei

CLIIMA20120726_0142_1.jpg

Anca Pandrea este zi şi noapte alături de soţul ei

La scurt timp după ce a dat detalii în legătură cu testamentul său, Anca Pandrea a vorbit într-un interviu despre o serie de fenomene petrecute în casa în care a trăit alături de Iurie Darie, care au dat-o peste cap.

Ea este ferm convinsă că în locuinţa sa au loc fenomene paranormale, pe care le pune pe seama regretatului actor şi susţine că acesta îşi face simţită prezenţa pentru a o asigura că este protejată.


"În seara când s-a întâmplat totul se afla la mine Mihaela, una dintre prietenele noastre din tinereţe la care Iura ţinea foarte mult. Venise special să mă ajute pentru că, de când am mâna în ghips, mă descurc mai greu. Şi ea a rămas uimită", a spus Anca Pandrea, pentru www.ziarulring.ro.

Ea susţine că o prezenţă spirituală, pe care o atribuie lui Iurie Darie, a umblat la centrala casei pentru a se asigura că îi este destul de cald.

"Cineva a dat drumul la centrală şi a deschis toate caloriferele din casă, inclusiv unul din hol pe care nu îl foloseam niciodată pentru că deasupra e cuierul cu haine. Mihaela a observat prima şi s-a mirat. Eu am zis imediat că e Iura. Tot Iura, spre dimineaţă, pentru că se făcuse prea cald în casă, a deschis geamul din camera unde dormea Mihaela. Doar el putea să fie... Îi simt mereu prezenţa în casă şi mă simt protejată", a explicat Anca Pandrea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1