Anca Pandrea îl tratează pe Iurie Darie cu untură de bursuc

CLIIMA20121018_0062_1.jpg

Anca Pandrea și Iurie Darie
Citeste tot despre: 

Anca Pandrea (66 de ani) nu mai ştie ce să facă pentru a-l pune pe picioare pe iubitul său Iurie Darie (83 de ani). Actorul ia zilnic 26 de pastile. Din păcate, starea lui de sănătate rămâne gravă, motiv pentru care Anca vrea să apeleze şi la unele leacuri băbeşti. Ea şi-a pus toate speranţele în untura de bursuc şi cea de urs, aduse din Rusia.

În ultimele luni, cuplul Anca Pandrea - Iurie Darie a trecut prin grele încercări. Marele actor a fost operat pe creier, în luna mai, iar, de atunci, e imobilizat la pat. În fiecare zi ia 26 de pastile pentru a supravieţui. Rezultatele, însă, se lasă aşteptate. Vrând să-l vadă din nou pe picioare, Anca Pandrea e dispusă să încerce şi leacurile naturiste. „Tocmai am primit de la o vară de-a lui Iura, Tamara, care stă în Rusia, un leac-minune, untură de bursuc, ca să-i facă bine la plămâni", ne-a spus Anca.

Conform prospectului, leacul de care vorbeşte Anca Pandrea este indicat pacienţilor care suferă de bronşită, traheită, ulcer gastric sau psoriazis. Produsul se consumă cu lapte sau ceai şi se administrează cu o jumătate de oră înainte de masă. Untura de bursuc sau cea de urs este, de fapt, un complex de vitamine şi acizi organici meniţi să întărească imunitatea.

Un borcănel de untură de 250 g costă 30-40 de lei. Mult mai puţin decât pastilele la care, însă, artistul nu poate renunţa. „Iura începuse să se simtă mai bine, dar stăm foarte prost cu banii. Nu ne mai ajung pensiile. Suntem la mâna prietenilor, care ne mai ajută cu medicamente", spune Anca Pandrea. Tratamentul actorului costă, o dată la două săptămâni, nici mai mult, nici mai puţin de 1.000 €, adică 4.600 de lei. Pe lună, asta înseamnă o cheltuială de aproape 10.000 de lei, iar pensia Ancăi şi cea a lui Iura nu se ridică nici la un sfert din suma amintită. „Ne mai ajută şi Ducu, dar tot nu facem faţă", a încheiat actriţa.

«E un produs neverificat ştiinţific»

Prof. dr. Ioan Paul Stoicescu

 „Am auzit de această untură de bursuc sau de cea de urs. Ambele sunt o mare porcărie, însă, în general, oamenii sunt dispuşi să ia tot felul de leacuri, numai să scape de medicamente. Totodată, sunt cazuri în care medicina convenţională nu mai poate face nimic, iar oamenii caută speranţe în alte părţi.

Cert este că această untură este un produs neverificat ştiinţific. Iar cei care renunţă la medicamente, în favoarea acestuia greşesc, deoarece bolile se ­cronicizează, în timp ce ei aşteaptă ca untura să-şi facă efectul şi ei să se facă bine".

Click! spune

Actorul a fost operat în luna mai şi după două săptămâni a fost externat. Atunci, i-a fost montată o sondă prin care se elimina lichidul adunat în creier. Din păcate, boala a recidivat şi, în luna iulie, Anca a chemat iar Salvarea şi Iurie Darie a fost internat de urgenţă şi externat abia la 21 septembrie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1