Anca Pandrea face şedinţe de spiritism? Ce propunere a primit actriţa!

CLIIMA20121110_0075_1.jpg

Sicriul a fost scos din casă de prieteni (Fotografii: Mihai Ionescu )

Iubita regretatului Iurie Darie a primit, zilele trecute, o propunere tentantă de la o româncă stabilită în Suedia, care a reuşit să comunice dincolo de moarte cu spiritul persoanei iubite. Dacă va accepta provocarea, Anca Pandrea ar urma să ia parte la un ritual prin care un medium o va pune în legătură cu Iura.

S-a iubit 26 de ani cu Iurie Darie şi, după dispariţia lui, ar da orice să mai poată auzi replicile lui "Iurişca". Pentru că îi simte spiritul în casă, îi vorbeşte în continuu, scrie www.ziarulring.ro. "Din păcate, nu reuşesc să comunicăm, iar de visat s-a întâmplat doar de două ori", a declarat, pentru "ring", Anca Pandrea, aflată în febra pregătirilor pentru expoziţia omagială "Iurie Darie" de mâine, de la Teatrul de Comedie.

Dacă şedinţele de spiritism le dau multora frisoane, Anca Pandrea e gata să încerce. "Am fost impresionată că povestea mea şi a lui Iura a ajuns până în Suedia, unde oameni cu suflet m-au văzut la TV şi vor să mă ajute. Zilele trecute m-a sunat o doamnă care, la fel ca mine, şi-a pierdut partenerul de viaţă.

Ea mi-a povestit că a reuşit să intre în legătură cu spiritul soţului cu ajutorul unui medium. M-a invitat şi pe mine la ea, în Suedia, pentru a mă întâlni cu mediumul şi mi-a spus că pot sta două săptămâni pe banii ei. Încă nu m-am decis dacă să merg sau nu, aşa că mi-a recomandat, pentru convingere, cartea «Morţii ne vorbesc», de Francoise Brune, despre comunicarea cu spiritele.

Nu mi-e frică de sufletele celor morţi, dar nu-mi vine să-l las singur pe Iura în casă... Ea mi-a spus însă că spiritul lui Iura va călători cu mine", ne-a mărturisit actriţa.