Anca Lungu a născut! Cum se simte tânăra mămică şi bebeluşul

CLIIMA20140530_0081_1.jpg

Anca Lungu (foto: Facebook)
Citeste tot despre: 

Anca Lungu a a devenit, vineri, mămică pentru prima dată. Prezentatoarea Antena 1 a adus pe lume o fetiţă. Anunţul a fost făcut de soţul vedetei, Ştefan Lungu.

Prezentatoarea de televiziune Anca Lungu (28 de ani) trăieşte cele mai fericite momente din viaţa ei. Vedeta a născut, vineri, o fetiţă. Ştefan Lungu, soţul Ancăi, a declarat la Antena stars că cele două se simt bine, că cea mică este sănătoasă.

"Naşterea a fost OK, s-a desfăşurat rapid, am ajuns de dimineaţă la spital, au operat-o şi acum cea mică este sănătoasă, la secţia de Neonatologie. Nu ştim când ne vom întoarce acasă. Anca va sta în seara aceasta la Terapie Intensivă. Copilul e bine, urlă din răsputeri, sper să se facă soprană... Este un sentiment incredibil, sunt tată!", a spus, soţul Ancăi, Ştefan Lungu, la Antena Stars.

Anca Lungu a avut o sarcină cu probleme. Frumoasa prezentatoare tv a fost internată de mai multe ori în primul trimestru de sarcină. Din cauza greţurilor, vedeta a slăbit destul de mult şi a avut nevoie de perfuzii pentru a fi hidratată.