Anca ex-ASIA are o viaţă fericită în Turcia: «N-o să-mi schimb niciodată religia»

CLIIMA20121109_0054_1.jpg

Anca Neacşu, fostă componentă a trupei ASIA.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A., Anca Neacşu, locuieşte de un an în Turcia, acolo unde s-a căsătorit cu Serkan Yaman, managerul unui hotel de lux. Aceasta a fost invitată la emisiunea WOWbiz de la Kanal D, unde a vorbit despre cum i s-a schmbat viaţa în acest timp.

Anca a povestit că de un an şi o lună, de când a devenit doamna Yaman, face foarte des naveta între ţara natală şi Turcia, pentru că nu vrea să renunţe la cariera ei muzicală din România şi a recunoscut că toţi apropiaţii profită de faptul că locuieşte în Turcia, pentru a-şi face vacanţa acolo.

Ank a venit la emisiune îmbrăcată ca o sultană veritabilă (captură: WOWbiz)

CLIIMA20130708_0184_1.jpg

Ank a venit la emisiune îmbrăcată ca o sultană veritabilă (captură: WOWbiz)

"Fac naveta România- Turcia foarte des. Nu vreau să mă mut definitiv acolo, pentru că nu pot renunţa la cariera mea. Vreau să cânt pentru fanii mei de aici, nu renunţ la ei. Acum când voi pleca, o iau şi pe mama cu mine, în vacanţă. Mulţi cunoscuţi vin la noi. E mai bine aşa, decât să dai banii pe cazare", a spus aceasta.

Artista a mărturisit că s-a întâlnit cu foarte mulţi români de când e în Turcia şi că pe unii i-a şi invitat să-i cunoască soţul şi să o viziteze.

"M-am întâlnit cu mulţi români acolo, mai ales în apă. Numai în apă mă întâlnesc cu românii. Nu le-a venit să creadă când m-au văzut acolo. Le-am spus că m-am măritat şi i-am invitat la noi acasă, să ne cunoască, să vadă casă", a declarat aceasta.

Vedeta a dezvăluit că se străduieşte să înveţe limba turcă şi se gândeşte să facă şi o piesă în limba maternă a lui Serkan, dar nu va renunţa niciodată la religia ei şi limba ei.

Artista este foarte fericită alături de soţul ei, turcul Serkan (captură: WOWbiz)

CLIIMA20130708_0185_1.jpg

Artista este foarte fericită alături de soţul ei, turcul Serkan (captură: WOWbiz)

"În Turcia merg la şcoală, învăţ limba turcă, iar de ceva timp am început să am concerte. Am găsit doi manageri care se ocupă de mine. Am primit multe oferte de la compozitori de acolo, dar trebuie mai întâi să învăţ să vorbesc bine şi apoi voi cânta în turcă. Cu toate astea, nu renunţ la limba mea şi la ceea ce sunt eu. Nu am să îmi schimb niciodată religia, deşi multă lume mă întreabă despre acest lucru", a spus aceasta.

Anca a mărturisit că are o viaţă fericită alături de soţul ei şi că se înţelege foarte bine cu socrii ei, dar a recunoscut că mai există şi certuri între ea şi Serkan.

"Locuiesc într-o casă foarte frumoasă. Din balconul meu văd şi muntele şi marea. Iar la câţiva metri mai încolo e hotelul lui. Mă înţeleg foarte bine cu părinţii lui. Mama lui e mai modernă decât mine, e foarte jucăuşă. Ne mai şi certăm, e firesc. Cine spune că nu se ceartă deloc, minte", a declarat aceasta. 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1