Anamaria Ferentz: «Marcel Toader va înfunda puşcăria! Am pierdut sarcina din cauza lui»

Citeste tot despre: 

Alt scandal a izbucnit avându-l pe Marcel Toader în prim-plan, după cel în care este implicat alături de Gabriela Cristea. Mariana Calfa, una dintre cele mai bune prietene ale Anamariei Ferentz a declarat recent că vedeta a pierdut o sarcină din cauza bătăilor primite de la Marcel. Anamaria a vorbit pentru prima dată despre aceste acuze.

Marcel Toader şi Mariana Calfa au venit în studioul emisiunii «Un Show Păcătos» pentru a da cărţile pe faţă în cazul acestui scandal.

«Anamaria stătea la mine pentru că îşi dorea foarte mult să locuiască la curte, să aibă un loc unde să compună piese şi să se simtă bine. Nu ştiu dacă ea mă considera un prieten foarte bun. Ea mi-a povestit despre viaţa ei şi am înţeles că nu a fost strălucită alături de Marcel. Ea are un suflet foarte mare. Mi-a spus că ar fi frumos să adunăm mai mulţi copii de la casele de copii să le facem o surpriză. Am întrebat-o de ce nu are un copil şi mi-a spus că a fost însărcinată dar a pierdut copilul că Marcel a bătut-o», a declarat Mariana.


CLIIMA20130604_0176_1.jpg

Marcel Toader (Captură foto Un Show Păcătos)


Anamaria Ferentz a intrat în direct dorind să vorbeascp despre ceea ce s-a petrecut cu adevărat.

«Eu am plecat din România tocmai din cauza mocirlei în care se scaldă unii oameni pentru că nu vroiam să fac parte din acest sistem. Eu nu înţeleg de ce oamenii ajung la TV în scandaluri ca să se remarce. Mi se pare îngrozitor că îmi este pronunţat numele de fiecare dată când cineva divorţează. Eu îi rog frumos să se lege de cineva care se poate apăra. Orice nebun poate să apară la TV să vorbească despre mine. Eu nu am fost întrebată când numele meu a fost târât prin ziare în divorţul dintre Marcel Toader şi Gabi Cristea. Eu nu am cum să mă apăr prin telefon, dar în România pot veni oricând. Eu voi lămuri toate aceste lucruri prin fapte. Invenţiile lui Marcel Toader referitoare la inepţiile pe care le-a spus despre mine vor fi plătite. Eu nu trebuie să dau explicaţii dacă am pierdut sau nu sarcina. Marcel Toader nu m-a bătut niciodată pentru că ar fi fost în puşcărie. Nu mi-a tras nicio palmă, niciun pumn. M-a dat de maşină însă şi a vrut de câteva ori să dea în mine dar s-a oprit la timp. Din cauza lui Marcel Toader am pierdut sarcina pentru că s-a oprit din evoluţie din cauza maltratărilor psihice, de la sperietură», a concluzionat Anamaria Ferentz.

«Marcel Toader o să înfunde puşcăria. Eu voi dovedi cine este el. El va fi acuzat din mai multe puncte de vedere. Am nişte rezultate ale analizelor mele medicale care vor demonstra ce am păţit din cauza lui. Nu am făcut nimic public pentru că am vrut să uit de el. A ajuns să întreacă orice limită inventând minciuni despre mine», a continuat Anamaria Ferentz.
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1