Amna, despre atentatele de la 11 septembrie: «Am crezut că totul este un film de acţiune»

Citeste tot despre: 

Amna, interpreta hitului international "Tell Me Why", isi aminteste ca atunci cand a vazut turnurile gemene in flacari, pe 11 septembrie 2011, a crezut ca la televizor este difuzat un film de actiune. Abia apoi a realizat ca totul este real si ca America a fost atacata.

Artista spune că a rămas şocantă după ce a văzut la tv câţi oameni au murit în urma atentatelor.

"Imi amintesc ca pe 11 septembrie 2001 eram acasa si ascultam radio-ul. Am auzit o stire despre o bomba care a explodat in SUA, dar nu i-am acordat prea mare atentie. Mi-am continuat treburile prin casa.

Zapam si am vazut la un moment dat imagini cu niste zgarie-nori in flacari. Mi-am zis: ‘Ce film au mai realizat si regizorii de la Hollywood!' Apoi, schimband canalul, am vazut o imagine similara si m-am gandit: ‘Cum este posibil ca un alt canal de televiziune sa difuzeze acelasi film?!'

Am dat sonorul mai tare si am ascultat comentariile. Atunci mi-am dat seama ca era totul real si nicidecum un film. Am ramas in fata televizorului cateva ore. Pur si simplu nu imi venea sa cred ca se intampla aievea asa ceva. Am fost in stare de soc!", declara Amna.