Amalia Năstase, farduri de 100 € de la Esca

CLIIMA20120117_0177_1.jpg

Andreea Esca a lăudat invitaţilor oja mov, la mare modă acum
Citeste tot despre: 

Andreea Esca şi soţul ei, afaceristul Alexandre Eram, sfidează criza! În timp ce alte vedete au închis afacerile, fiind în pragul falimentului, cei doi dau dovadă de curaj, lansând magazinul de cosmetice „Melkior". La inaugurarea de luni, Amalia Năstase i-a făcut Andreei safteaua, dând startul la cumpărături.

Aglomeraţie mare, luni, în magazinul „Melkior", al cărui patron este Alexandre Eram, soţul Andreei Esca. Ştirista PRO TV nu a ratat inaugurarea, ajungând la Mall Băneasa Feeria, la timp, pentru a-şi vedea bărbatul cum taie panglica.

La eveniment au venit mai multe vedete, printre care şi Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase, cu fiica lor, Alessia( 7 ani).

Amalia şi-a lăsat fiica de şapte ani să cumpere tot ce şi-a dorit, de pe rafturi


Micuţa, cochetă de fel, a dat iama în rafturile cu cosmetice, fiind atrasă îndeosebi de abţibildurile pentru unghii, dar şi de produse de corp, cu mirosuri îmbătătoare.

Dana Rogoz a ales cosmetice pentru a le face cadou prietenelor


Coşul aproape că s-a umplut, iar la casa de marcat, Amalia a scos din buzunar aproape 100 de euro. I-a urmat exemplul şi Dana Rogoz, care şi-a luat două farduri mov pentru ochi, unul negru, creme de faţă şi tratamente pentru păr, atât pentru ea, cât şi pentru cele mai bune prietene. Alexandre Eram nu se teme de criza financiară, iar magazinele sale, „Z" cu hăinuţe pentru copii merg ca pe roate, de mai bine de 15 ani.

"În general, în perioadele de criză scade numărul clienţilor. Atunci trebuie să mărim numărul de magazine. Şi când există o oportunitate, adică un spaţiu bun într-o galerie comercială, e normal să deschidem unul. Aşa am deschis magazinul Melkior cu produse cosmetice, manichiură, make-up, cosmetică, spa", a declarat el, pentru Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1