Alina Puşcaş: «Îmi este frică să nu mă îngraş»

CLIIMA20121019_0013_1.jpg

Alinei Puşcaş
Citeste tot despre: 

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune, un model cu sute de prezentări la activ, Alina Pușcaș trece printr-o mare încercare la Top Chef. Aceasta are mereu în jurul ei cele mari tentații culinare, cele mai delicioase preparate gătite de cei 24 de bucătari înscriși în competiția din super showul de la Antena 1.

”Îmi este frică să nu mă îngraș pentru cã la Top Chef totul este mult prea tenant chiar și pentru un lacto vegetarian cum sunt eu și care își dorește să rămână așa. Trebuie să mărturisesc că tentatiile sunt foarte mari, nu o data mi s-a intamplat sa-mi spun ca nu se intampla nimic daca o sa gust putina carne si m-am abatut de la regim. Preparatele sunt atat de apetisante incat cred ca nici un sihastru n-ar rezista sa nu guste putin”, a declarat Alina Pușcaș. Ca sa nu se ingrase, prezentatoarea celui mai tăios show de cooking din România a compensat prin cresterea timpului pe care-l aloca sportului.

Top Chef, emisiune ce va debuta la Antena 1 pe 5 noiembrie, este un format de succes internaţional ce pune la grea încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu ce va fi acordat de trei dintre cele mai respectate personalități din industria culinară românească: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Show-ul va fi prezentat de Alina Pușcaș.