Alin Gălăţescu o ironizează pe Firea: «Parcă ar fi virgină din nou»

Citeste tot despre: 

Criticul de modă Alin Gălăţescu, cunoscut pentru replicile lui acide, a criticat organizarea nunţii Gabrielei Vrânceanu Firea cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Alin Gălăţescu (foto dreapta) a declarat, luni, la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D, că fastul nunţii nu se potriveşte cu statutul şi cu vârsta celor doi miri.

"Parcă ar fi virgină din nou. Ne aşteptăm să iasă cu cearceaful. Rochia a fost frumoasă, însă toată organizarea mi s-a părut un pic comică, tortul în formă de vapor, caleaşca, gesturile spectaculoase, artificiile, nu se potrivesc cu vârsta şi cu statutul lor. Parcă au fost un cuplu de adolescenţi.  Totuşi, dacă facem abstracţie de statutul lor, nunta a fost ok. Prinţesa care şi-a luat un marinar. Bine că nu l-a luat pe marinarul ăla de care încercăm să uităm toţi. Este o femeie de 40 de ani care nu s-a omorât niciodată cu stilul, dar care e ok, încă arată bine", a declarat Alin Gălăţescu.

Vedeta Antenei 3, Gabriela Vrânceanu Firea, şi primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, şi-au spus "DA" sâmbătă seara, la ora 19.00, la capela din curtea Palatul Ştirbey Vodă. Slujba a fost oficiată de un sobor de cinci preoţi. A fost o reînnoire a jurămintelor făcute anul trecut, într-un cadru restrâns, la o biserică din Voluntari.

Citeşte şi:

Gabriela Firea şi-a dat jos jartiera la nunta cu primarul Pandele - FOTO

Controversele din spatele celor doi «însurăţei»: Florin Pandele şi Gabriela Firea