Alin Gălăţescu: «N-aş vrea s-o văd pe Monica Gabor nud, e o fată oarecare»

Citeste tot despre: 

Criticul de modă Alin Gălăţescu susţine că Monica Gabor este o „fată oarecare”, fără calităţi fizice  deosebite şi nu ar avea ce căuta într-un pictorial nud, într-o revistă pentru bărbaţi.

Gălăţescu a declarat că Monicăi i-a cam trecut timpul şi nu ar trebui să pozeze nud, după ce a născut.

„Personal, n-aş vrea s-o văd pe Monica Gabor nud, e o fată oarecare. Asta nu are un sens neapărat peiorativ. Ca să pozeze nud, ar trebui să aibă nişte calităţi deosebite, iar ea nu le are. Ea este ok din punct de vedere tehnic, adică din punct de vedere al trupului, mai ales după ce şi-a pus monştrii ăia de sâni. Poate înainte să devină doamna Columbeanu, ar fi putut să pozeze nud, însă acum, după ce a născut, nu”
, a declarat Alin Gălăţescu, pentru emisiunea „Poveştiri adevărate”, de la Acasă TV.

Dan Boerescu, fostul director editorial al revistei Playboy, a declarat recent că fosta "divă" de la Izvorani a fost propusă pentru a poza într-un pictorial, dar a fost refuzată.

„Cu ea n-am lucrat pentru că am refuzat. Mi-a fost propusă când încă nu era Monica Columbeanu şi n-am vrut-o. Nu mi-a plăcut, dar nu în sens estetic. Nu mi-a plăcut tot haloul din jurul ei. Poate a fost o greşeală din punct de vedere strategic. Ceva nu m-a atras la ea", a comentat Boerescu, pentru Ring.