Alexandru Ciucu a venit fără Alina Sorescu la OK! Venetian Ball

Chiar dacă nu îşi lasă soţia singură nici o clipă, Alexandru Ciucu a făcut o excepţie la OK! Venetian Ball. Designerul nu a putut rata cel mai elegant bal mascat din România, aşa că a venit la eveniment, chiar dacă Alina Sorescu nu l-a putut însoţi.

Din păcate, cântăreaţa nu a putut participa pentru că se afla la şcoala ei de muzică, unde astăzi avea cursuri până târziu. Chiar dacă este însărcinată în şase luni, Alina Sorescu nu a renunţat la cariera ei şi munceşte în continuare.

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu vor deveni părinţi peste trei luni. Micuţa lor se va naşte în zodia vărsător, ca tatăl ei

CLIIMA20100912_0162_1.jpg

Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu s-au cununat duminică religios, iar petrecerea a avut loc la Palatul Ştirbei

Alexandru Ciucu a povestit că a cumpărat deja câteva hăinuţe pentru cea mică şi că abia aşteaptă să devină tată. Designerul a recunoscut că nu au stabilit încă ce nume va purta fetiţa lor, dar cu siguranţă va fi unul de sfânt.

În plus, acesta a mărturisit că este convins că fetiţa lui va fi pasionată de muzică clasică. La ziua regelui Mihai, acesta a participat cu soţia lui la concertul organizat la Ateneul Român în cinstea Alteţei Sale Regale, iar micuţa a tresărit în burtica Alinei.