Alexandru Arşinel s-a operat la coloană

CLIIMA20091207_0181_1.jpg

Alexandru Arşinel a lansat două albume muzicale înainte de Sărbători

Actorul Alexandru Arşinel s-a operat la coloană în urmă cu două săptămâni, din cauza herniei de disc de care suferea.

Alexandru Arşinel nu a lăsat să se vadă niciodată faptul că are probleme cu spatele, operându-se acum în cea mai mare discreţie. El s-a dus singur la Spitalul Spitalul Bagdasar - Arseni din Bucuresti, unde a stat internat doar două zile.

"A avut un necaz şi a trebuit să se opereze la coloană. Avea probleme cu o hernie, trebuia să şi-o rezolve. Acum e bine, dar trebuie să se odihnească acum o lună, să se liniştească. Nu i-a fost frică. A avut un curaj nebun, a mers foarte bine, a plecat în două zile acasă, ca un crai",  a spus colega lui scenă, Stela Popescu, pentru ŞTIRILE KANAL D.

Directorul teatrului "Constantin Tănase" nu şi-a anunţat niciun prieten că urmează să se opereze. Chiar şi Stela Popescu, ce ştia problemele de sănătate pe care le avea Arşinel, a aflat de operaţie la câteva zile după intervenţia chirurgicală.

"Nu fac parte din categoria oamenilor care, dacă prin aşa ceva în viaţă, fac din asta un prilej de a-şi relansa poziţia pe care o au sau nu o au", a spus maestrul într-o intervenţie telefonică.