Alexandru Arşinel: «Rebengiuc este şi va rămâne un mitocan!»

CLIIMA20120120_0154_1.jpg

Stela Popescu s-a trezit, în urmă cu două zile, în mijlocul unui scandal

Stela Popescu s-a trezit, în urmă cu două zile, în mijlocul unui scandal provocat de actorul Victor Rebengiuc.

Acesta s-a isterizat când a aflat că actriţa a primit şi ea o stea, pe data de 13 decembrie, pe Aleea Timpului, de lângă Magazinul Cocor: „Păi, are stea actriţa Stela Popescu, înaintea Marianei Mihuţ? Cum adică? Păi, cine e Stela Popescu, care spune aceleaşi bancuri de 50 de ani şi cine este Mariana Mihuţ, care are un repertoriu de roluri extraordinare făcute până acum", a declarat el, joi, pentru Ring.

La auzul acestor vorbe grele, Alexandru Arşinel, prietenul şi colegul de scenă al Stelei, a sărit ca ars în apărarea ei:"Victor Rebengiuc a fost, e şi va rămâne un mitocan. Are o invidie prostească. Ce are Stela Popescu, care este o doamnă şi o actriţă foarte iubită, nu-i poate lua nimeni, nici Rebengiuc. El e cunoscut, în lumea artiştilor, ca un mitocan. Cred că singura care suferă cel mai mult este Mariana Mihuţ, care, cu siguranţă, i-ar fi plăcut să nu-l audă pe Victor spunând aşa ceva", a declarat Arşinel pentru Click!

În timp ce Victor Rebengiuc încearcă să-i denigreze Stelei imaginea, artista se străduieşte să calmeze apele: „Nu ştiu ce are Victor cu mine, nu ne-am certat, nu am lucrat împreună niciodată, doar «bună ziua» şi atât. Dacă Victor aşa gândeşte, ce să-i fac, să-l omor? Cifra 13, în ciuda acestui nesemnificativ scandal, este norocoasă. Am făcut o legătură extraterestră, că pe data de 14 decembrie a murit soţul meu, iar pe 13, când am primit steaua, s-au împlinit exact 13 ani, de când a murit el. Am simţit că e o stea cu multă semnificaţie, venită de undeva din cer", a povestit ea, pentru Click!

Jean Paler: «Nu mă aşteptam ca, la vârsta de 79 de ani,Rebengiuc să muşte din colegi! Ruşinicăăăă!»


Şi actorul Jean Paler a luat atitudine: „Nu mă aşteptam ca la vârsta lui, actorul să înceapă să se muşte. Mă aşteptam ca cei din generaţia tânără să fie mai obraznici. Rebengiuc poate face oamenii să plângă, la teatru, însă cel mai greu pe lumea asta, pentru un artist, este să îi facă să râdă, aşa cum Stela a reuşit mereu. Întotdeauna a existat un conflict mocnit între actorii de la teatrele mari şi cel de revistă, cei din urmă au fost mereu desconsideraţi. Nu pot spune decât: «Ruşinicăăăă», domnule Rebengiuc!", a declarat el, pentru Click!