Alexandra Ungureanu: «Dau destul de mulţi bani pe haine»

CLIIMA20120522_0092_1.jpg

Ca orice copil, şi Alexandra a visat în primii ani de viaţă la mai multe meserii

Alexandra Ungureanu este discretă cu viaţa sa personală. Totuşi ea a dezvăluit câteva dintre convingerile sale în ceea ce priveşte modul de viaţă şi hobby-urile sale.

Cu toate că are concerte peste concerte, artista îşi găseşte timp şi pentru sesiunile de shopping. Cântăreaţa recunoaşte că investeşte destul de mulţi bani în haine, însă shopping-ul nu a devenit încă un viciu.

"Ca orice femeie îmi place să am lucruri extrem de drăguţe în garderobă, recent am început o colaborare cu un alt stilist şi am început şi eu un proces de reînnoire a garderobei mai ales în zona încălţărilor.

Sunt cu ochii pe o grămadă de site-uri şi prefer această variantă, deşi nu eşti mereu sigur pe mărimi, decât să merg în malluri, deoarece ca artist trebuie să ai şi câteva piese mai deosebite. Nu sunt pentru ideea de a achiziţiona lucruri extrem de scumpe care costă mii de euro, pe care nu le poţi purta decât de 2-3 ori. Cheltuiesc destul de mulţi bani pe haine, dar nu este un viciu şi ştiu să mă opresc atunci când preţul este prea mare. Cumpăr chiar şi haine de la case mari de modă, dar şi din colecţiile anterioare, piese care nu se demodează şi sunt în concordanţă cu personalitatea mea", a spus Alexandra Ungureanu pentru replicavedetelor.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1