«Alexandra Stan suferă de sindromul Stockholm, a ajuns să simpatizeze cu agresorul ei». Vezi cine spune asta!

Cântăreaţa Alexandra Stan are parte de o perioadă de coşmar, după ce a fost agresată de Marcel Prodan, managerul ei şi, după cum s-a speculat în presă, şi iubitul ei. Aceasta a ajuns pe patul de spital din cauza maltrătării acestuia şi a decis să rupă definitiv relaţia cu el.

Psihologu Cristina Zaharia a vorbit pentru Acasă TV despre situaţia Alexandrei Stan şi problemele acesteia. "Nu ştiu cât adevăr este în declaraţia ei. Evoluţia ei psihică nu mi se pare foarte bună. Întotdeauna, cei care au tentative de suicid, au de fapt un strigăt de ajutor", a spus medicul.

Cristina Zaharia consideră că Alexandra Stan suferă de un sindrom psihologic care o face să fie foarte ataşată de bărbatul care a bătut-o şi că relaţia dintre cei doi nu ar trebui să conteze deloc în faţa instanţei, când se va judeca acest caz.

"Comportamentul ei denotă că nu este la prima agresiune din partea lui. Ea manifestă sindromul Stockholm, care înseamnă că a ajuns să simpatizeze cu agresorul ei. Ea este o victimă şi trebuie tratată ca atare. Nu credcă relaţia ei cu impresarul trebuie să atârne în vreun fel în sala de judecată. Ea este şi micuţă de vârstă şi cred că a avut ghinionul să dea peste un manager care nu avea cele mai bune intenţii de la ea", a spus aceasta.

Alexandra a fost grav agresată de managerul ei, Marcel Prodan

Ce spun medicii despre starea de sănătate a Alexandrei Stan

Impresarul Marcel Prodan s-a ales cu dosar penal după ce a agresat-o pe cântăreaţa 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1