Alexandra Stan rupe tăcerea! Vezi ce spune vedeta despre tragedia prin care a trecut acum un an

CLIIMA20140428_0064_1.jpg

Alexandra Stan

Vedeta s-a reinventat şi a lansat azi un nou videoclip. După o perioadă lungă de pauză Alexandra Stan a decis să acorde un interviu exclusiv pentru Teo Show, emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D

Alexandra Stan i-a povestit exclusiv lui Teo prin ce a trecut în ultima vreme după scandalul din iunie, 2013, cu Marcel Prodan, fostul impresar şi iubit. „Este lansarea oficială a videoclipului meu, „Thanks for Leaving" după o perioadă lungă de pauză. În videoclip este şi vorba că uneori în viaţa trebuie să le mulţumim unor persoane că nu mai mai există în viaţa noastră. Am simţit nevoia să pun capăt acelei perioade din viaţa mea, care nu mai există şi că acum pot să fac multe lucruri despre care voiam să le fac. Am muncit mult, am fost plecată din ţară, nu am avut timp să văd ce se întâmplă în spatele meu şi oamenii care se ocupau de cariera mea....

Privind în urmă mi se pare totul firesc. La un moment dat nu mai aveam aşa multe concerte, eram în ţară şi am început să mă interesez, să pun întrebări care i-au deranjat pe foştii colaboratori... De asta am făcut melodia, acum nu aş mai trece prin asemnea momente, nu m aş mai certat cu un om, nu am timp. Acum, când ai nervi, îţi pierzi timpul, nu rezolvi nimic, îi enervezi pe ceilalţi şi ajungi să iei şi pumni în ochi.

Am devenit sceptică în privinţa bărbaţilor. Nu am avut ocazia să întâlnesc un bărbat care să mă curteze, să ies... pentru că nu am avut timp. Dar m-aş fi gândit de două ori acum, oricum nu toţi bărbaţii sunt la fel. Dacă voi cunoaşte pe cineva şi nu e sincer, pot să nu mai fiu cu el. Am făcut o pauză profesională şi din iunie şi până azi, a trecut ceva timp. Au fost momente când eram în tara, dădeam interviuri si era bine că mergeam acasa la ora 21.00, mai citeam o carte, ascultam muzica. Îmi era greu să fiu intrebată cand voi lansa o alta piesa, când voi reveni pe scenă.


Am avut probleme de sănătate, am avut noduli pe corzile vocale, vocea mea răguşeşte şi acum. Am cunoscut doctori foarte competenţi care m au tratat foarte bine. 10 zile a trebuit să tac şi a fost greu. Sunt o fire mai impulsiva, spun ceea ce simt. Despre situaţia cu fostul impresar nu pot da detalii, dar pot să vă spun că nu am retras plângerea aşa cum s-a spus. Cred că legile române ar trebui să-şi facă treaba. Nu sunt cinică, nu sunt rece, sunt un om cu sentimente şi de aceea am păţit ceea ce am păţit pentru că am avut mare încredere în oameni", i-a povestit Alexandra Stan întrr-un interviu exclusiv! lui Teo TrandafIr.

VIDEO Revenire în forţă! Cât de bine arată Alexandra Stan în noul ei videoclip