Alexandra Stan: «Comparaţia cu Inna este inevitabilă»

CLIIMA20110917_0083_1.jpg

Alexandra Stan

Considerată noua Inna, Alexandra Stan (22 de ani), care a cucerit topurile cu piesa „Mr. Saxobeat", şi-a lansat primul album. De doi ani încoace, Alexandra Stan urcă în avion aproape săptămânal pentru a ajunge în ţări străine unde are programate concerte.

Până în 2009, Alexandra era o fată oarecare din Constanţa şi se visa cântăreaţă. Nu-şi închipuia atunci că o piesă a ei va ajunge să fie ascultată de milioane de oameni din toată lumea sau că imaginea ei va fi pe coperta unei reviste străine. Succesul a venit pe neaşteptate pentru tânăra constănţeancă. „Mi-am dorit întotdeauna să fiu cântăreaţă, însă nu mi-am imaginat niciodată că piesa mea va fi fredonată în atâtea ţări. Sunt fericită, mă bucur că am ajuns aici, iar asta înseamnă că pot şi mai mult", povesteşte tânăra.

Îşi trăieşte visul

Acum, Alexandra spune că „îşi trăieşte visul". Acesta s-a materializat şi în lansarea, în urmă cu câteva zile, a primului album din carieră, numit „Saxobeats". „Albumul este un vis împlinit, rezultatul muncii unei întregi echipe şi, în acelaşi timp, un cadou pentru toţi cei care mi-au fost alături şi m-au susţinut", spune ea. Alcătuit din opt piese şi cinci remixuri, materialul este rezultatul a doi ani de muncă.

În tot acest timp, Alexandra a încercat să-şi facă loc pe piaţa muzicală din România. Şi a reuşit. Constănţeanca a spart gheaţa cu cea de-a doua piesă a sa, lansată în 2010, „Mr. Saxobeat", cu care a ajuns să fie cunoscută pe plan internaţional. În scurt timp, românca se „bătea" pe primele locuri în topurile radio din străinătate cu staruri ca Jennifer Lopez sau Beyoncé. Au urmat apoi concertele internaţionale şi apariţiile în presa străină. „Cred că succesul este drumul pe care îl parcurge­m în viaţă, reprezintă mulţumirea de sine şi sentimentul că eşti pe calea cea bună. Iar oamenii dragi îţi sunt alături indiferent de panta drumului sau de frumuseţea peisajelor", mărturiseşte Alexandra.

Citeşte mai multe pe adevărul.ro