Alexandra Stan, audiată de poliţişti pe patul de spital

Citeste tot despre: 

Autorităţile se mişcă repede. Imediat ce avocatul Alexandrei Stan a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, poliţiştii şi-au făcut apariţia în salonul unde este internată artista. Ea a fost audiată pe patul de spital.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, departe de ochii de presei. Doi ofiţeri de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa au venit să obţină declaraţiile oficiale ale Alexandrei.

Potrivit adevărul.ro, audierile au durat mai bine de trei ore, iar avocatul artistei a fost cel care i-a monitorizat atent fiecare cuvânt, chiar în salonul de la Secţia Neurologie a Spitalului Municipal Medgidia.

"Nu vă pot spune decât că s-au dat declaraţii, s-a prezentat situaţia de fapt aşa cum e cunoscută ea de către Alexandra şi cum s-a şi întâmplat de fapt.

Urmează ca Poliţia în urma cercetărilor să şi stabilească dacă situaţia de fapt prezentată de noi se şi probează. Noi spunem că se şi probează", a declarat avocatul Alexandrei, citat de adevărul.ro.

Cântăreaţa a depus, ieri, plângere împotriva impresarului său Marcel Prodan, pe care îl acuză de şantaj.

Apărătorul fetei a precizat că această infracţiune include şi acte de violenţă. Managerul Alexandrei ar fi snopit-o în bătiaie, săptămâna trecută, în urma unui scandal izbucnit între cei doi de la bani.

Bărbatul a fost citat la Poliţie, pentru a fi şi el audiat.