Adriana Bahmuţeanu are un salariu colosal la Antena Stars. Prigoană a dat-o de gol

CLIIMA20140513_0004_1.jpg

Adriana Bahmuţeanu se plânge că Silviu Prigoană nu o face fericită.

Adriana Bahmuţeanu se plânge că nu mai poate trăi cu Silviu Prigoană şi că ea riscă să rămână fără nimic dacă omul de afaceri dispare brusc din viaţa ei. Situaţia pare să nu fie chiar atât de neagră precum o zugrăveşte vedeta, care tocmai a împlinit 40 de ani.

Silviu Prigoană a dezvăluit luni seară, la emisiunea lui Dan Capatos, că Adriana Bahmuţeanu are bunuri şi surse de venit consistente.

În primul rând, el i-ar fi cedat anul trecut, cu două luni înainte ca ea să se întoarcă acasă, un apartament în zona Kogălniceanu din Bucureşti şi un teren în comuna Ghimpaţi, din apropierea Capitalei.

"Apartamentul a valorat cam 500.000 de euro. A avut şi trei maşini pe numele ei. În total, ea a primit bunuri cu mult peste un milion de euro", a ţnut să precizeze Silviu Prigoană. "I-am dat apartamenul şi terenul pentru că mi-a promis că ea se întoarce, dar că rămâne pe drumuri dacă eu o dau afară. Am înţeles şi i-am dat. În aceeaşi zi ea a plecat cu iubitul la munte. S-a întors după două luni acasă".

CLIIMA20140513_0006_1.jpg

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au avut o relaţie agitată de la bun început.

El a spus şi că salariul pe care Bahmu îl ia la Antena Stars nu-i permite să se plângă. "A venit la judecătorie cu salariul, cu fluturaşul. Are 120.000 de milioane, adică 4.000 de euro".

"Da, dar nu-i ca la alte vedete, care iau 20 - 30.000 de euro. În televiziune, acesta nu este un salariu mare", a replicat Dan Capatos.

"E mare pentru oricine. Ia 5% din populaţia acestei ţări salariul ei?", a continuat Prigoană.

În ultimele zile, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au contrat în repetate rânduri la televizor, cei doi afirmând că nu se mai înţeleg. Bahmu susţine că nu e fericită alături de el, în timp ce omul de afaceri spune că ea minte şi că totul pleacă de la banii pe care ea îi vrea şi pe care nu o să-i primeacă niciodată.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1