Adriana Bahmuţeanu: «Am vorbit cu avocaţii mei, Oana Zăvoranu trebuie să probeze ce a declarat»

Soţia lui Silviu Prigoană vrea să îngroape securea războiului, însă, dacă Oana Zăvoranu va continua scandalul, ar putea apela chiar şi la instanţă.

"Nu vreau să ne mai porcăim pe la televizor, nu vreau să deschid un război. Nu mă interesează ce zice", a afirmat Adriana Bahmuţeanu la "Happy Hour". "Ce-am avut să-i spun i-am spus, foarte elegant. N-am jignit-o în nici un fel", a afirmat ea. Totul ar fi început de la o declaraţie a lui Prigoană, la un post tv: "A zis că nu crede că Pepe şi Oana se vor împăca, ci că va trăi cu Raluca până la adânci bătrâneţi şi vor face mulţi copii", a explicat invitata lui Măruţă.

"E logic ca, atunci când se însoară cineva, să nu se însoare cu scopul de a se despărţi după un an. Dimpotrivă, îi urezi toate cele bune!", s-a mirat "Bahmu". "Şi Oanei îi doresc la fel, m-aş bucura să fie fericită, să-şi realizeze visurile, să nu mai plângă la televizor", a mai spus aceasta.

Adriana s-a gândit şi la o altă cauză pentru care Oana este atât de vehementă la adresa ei: "Cum îţi explici că a apărut tocmai acum, când soţul meu candidează la Primărie?", l-a întrebat ea pe Cătălin Măruţă. "Dar mi se pare abject să o ataci pe nevasta omului! Atacă-l pe candidat, nu familia lui!", s-a revoltat ea.

Chiar şi aşa, a ţinut să răspundă acuzaţiilor care i-au fost aduse de Oana Zăvoranu: "E treaba mea cum mi-am trăit viaţa când eram în divorţ, a fost o perioade de aproape un an, e fix problema mea cu cine ieşeam atunci. Nu îmi înşir iubiţii la televizor, nu vin să spun că unul o are mai mare sau mai mică", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Iar treburile casnice ar fi împiedicat-o să o sune pe Oana, aşa cum a afirmat aceasta din urmă: "Am doi copii de crescut, e greu să stai la poveşti la telefon. Copiii te solicit, iar eu vreau să fiu o mamă bună", s-a justificat ea. "Mă bucur însă că sunt printre cei cu care s-a certat: Adrian Sârbu, Lazarov... numai personalităţi, este o onoare să fiu pe aceeaşi treaptă cu ei", a glumit soţia lui Prigoană.

Deşi pe fosta soţie a lui Pepe a considerat-o cândva prietenă, iar acum "o rog să îngropăm securea războiului", Adriana Bahmuţeanu ar apela şi la alte metode pentru a o face pe Oana Zăvoranu să înceteze cu atacurile: "Mă jigneşte foarte tare. Am vorbit cu avocaţii mei, trebuie să vină cu probe".