Adrian Daminescu a dat burta jos cu lapte, carne şi legume

Citeste tot despre: 

Gurmand şi mare pasionat de gătit, Adrian Daminescu a strâns din dinţi şi şi-a pus ambiţia în joc în momentul în care s-a apucat de slăbit. Din fericire, se află pe drumul cel bun şi şi-a afişat noua siluetă pe Litoral.

Şarmantul Adrian Daminescu (53 de ani) a renunţat la una dintre marile sale pasiuni, gătitul, în favoarea sănătăţii.

Artistul a considerat că a depăşit limita de greutate şi că ar fi timpul să slăbească.

Astfel, el a renunţat la mâncărurile sofisticate pe care le gătea frecvent, în favoarea unei diete disociate.

„Ţin regim de trei săptămâni şi am reuşit deja să dau jos cam zece kilograme. La început a fost mai greu, pentru că mie îmi place să gătesc şi a trebuit să renunţ la acest hobby pentru a nu cădea pradă ispitei", a declarat artistul pentru Click! Daminescu a ales să scape de kilogramele în plus cu ajutorul regimului disociat, o dietă forte răspândită în rândul vedetelor de la noi.

Monica Anghel, Gabriela Cristea, Irina Reisler s-au subţiat datorită acestui stil de viaţă.

Astfel, muzicianul mănâncă trei zile doar legume şi fructe, trei zile doar carne, trei zile doar lactate, după care ciclul se reia timp de mai multe săptămâni.

„Pe lângă dieta pe care o ţin, fac şi foarte mult sport. Alerg mult, merg cu bicicleta, beau apă. Oricum, cu criza asta abia mai avem bani de mâncare, aşa că slăbim şi fără să vrem", ne-a mai spus artistul, amuzat.

Întrebat dacă şi-a făcut planuri pentru această vară, profesionale şi personale, artistul ne-a spus râzând: „Am planuri ca tot românul: de groapă!"

Citeşte şi:

Îl mai recunoaşteţi pe Daminescu?

Adrian Daminescu şi-a gătit la hotel peştele prins în Marea Neagră

Adrian Daminescu, fără maşină şi cu două amenzi

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Adrian Daminescu,

Este expert în trucuri gastronomice

Adrian Daminescu nu este numai artist în muzică, ci şi în domeniul culinar. A „furat" şi câteva trucuri de prin bucătăriile prin care a trecut.

Înainte. Adrian Daminescu avea peste 120 de kilograme

„Cel mai bun recipient pentru a păstra sau transporta untul rece, vara, în lipsa unei incinte frigorifice este ardeiul gras. Golesc un ardei de seminţe şi îl umplu cu unt, apoi pun cotorul la loc", ne-a spus Adrian.

În perioada în care gătea zilnic, solistul depăşise 120 kg. Fotoreporterii Click! l-au surprins intrând într-o măcelărie, de unde solistul îşi procura mereu carne proaspătă.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1