Adelina, oprită în trafic de prietenul lui Vârciu

Citeste tot despre: 

Frumoasă, sexy şi oficial divorţată! Adelina Pestriţu este acum ispită pentru orice bărbat, chiar şi pentru amicii fostului ei soţ, Liviu Vârciu. Ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la taclale, în puterea nopţii, în compania unui tânăr arătos.

S-a despărţit de mai bine de trei luni de Liviu Vârciu, divorţul s-a pronunţat pe 17 mai, cei doi şi-au împărţit bunurile, dar nu şi prietenii comuni.

Chiar dacă e la cuţite cu fostul soţ, Adelina a păstrat o relaţie apropiată cu prietenii lui Liviu, care nu ştiu ce să mai facă pentru a-i intra în graţii.

Bruneta are prieteni în anturajul fostului soţ

Dovadă că are trecere la camarazii lui Vârciu este faptul că unul dintre aceştia a plecat în miez de noapte de acasă, pentru a-i duce Adelinei un parfum de firmă.

Tânărul, posesor de BMW M3, înmatriculat în America, şi-a dat întâlnire cu Adelina în oraş, în zona Decebal, moment surprins de fotoreporterii Click!

Bruneta a tras pe dreapta, a coborât din maşină şi a stat la taclale în mijlocul străzii. „Pe acel tip îl cheamă Gabi, îl cunosc de trei ani şi e prietenul lui Liviu. Eu l-am rugat să ne vedem, îmi doream un parfum, iar Gabi a reuşit să facă rost de el", a declarat Adelina pentru Click!

Adelina a fost “trasă” pe dreapta de amicul fostului ei soţ

Citeşte şi:

Marina Dina şi Adelina Vârciu, colege din nou

Adelina: «Liviu Vârciu e penibil!»

Adelina scoate la vânzare acest Audi A4

Vârciu: «Adelina, şterge tatuajul de pe talie, că eu l-am plătit!»

Liviu Vârciu: "Adelina, fosta lumină a ochilor mei, toată eşti mă-ta!

Liviu Vârciu îl acuză pe Măruţă că s-a îndrăgostit de Adelina

Adelina Pestriţu pleacă într-o vacanţă de 10 mii de euro

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1