Adelina: «Marica a vrut să dea gol, dar a dat-o-n bară!»

Citeste tot despre: 

Adelina Pestriţu îl ia peste picior pe Marica, fotbalistul care a încercat la un moment dat s-o cucerească, dar fără succes.

Adelina: «Iubitul lui Vandici a insistat să ne vedem»

Cu ea o înşală Marica pe Vandici?

Frumoasa brunetă a postat un mesaj sugestiv pe Facebook, relatează stl.

Voia să dea gol”, a scris Adelina pe site-ul de socializare, după care a completat cu subînţeles că fotbalistul a marcat în altă parte. ”Posibil..dar la altă poartă.

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu a recunoscut de curând că iubitul Ilincăi Vandici a curtat-o intens la începutul acestui an, dar l-a flituit.

Mi-a trimis sms-urile după divorţ, dar nu ne-am întâlnit niciodată. Eu nu dau importanţă tuturor telefoanelor pe care le primesc de la bărbaţi şi cu atât mai puţin am făcut-o în perioada respectivă. Marica a încercat să mă cunoască, a insistat să ne vedem. Orice bărbat e dator să încerce, dar nu s-a întâmplat nimic între noi. Nu mă interesează relaţia lui cu Vandici", a declarat Adelina, pentru Click!, la momentul respectiv

Mereu secretoasă cu problemele din viaţa ei personală, Ilinca a refuzat să dea declaraţii pe marginea acestui subiect: „Nu comentez", s-a rezumat ea să ne declare.