Adelina: «Iubitul lui Vandici a insistat să ne vedem»

adelina, iubitul, vandici, insistat, vedem
de Dana Enache

Replicile acide dintre Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici au fost apă de ploaie pe lângă scandalul ce va urma. Ciprian Marica, iubitul blondei, a poftit şi la inima Adelinei şi a curtat-o intens în primăvară, după ce a divorţat de Liviu. Sms-urile lui au rămas fără răspuns, căci bruneta l-a flituit.

Ilinca Vandici nu are noroc în dragoste. După ce, săptămâna trecută, Monica Columbeanu şi-a privit soţul sărutându-se în jacuzzi cu o altă femeie, a venit rândul Ilincăi să fie umilită în public, de către iubitul ei.

Revista „Star" a publicat câteva sms-uri îndrăzneţe dintre fotbalistul Ciprian Marica şi Adelina Pestriţu, în care internaţionalul român o curta asiduu. Insistenţele lui de a se întâlni, fie şi pentru cinci minute, au lăsat-o rece pe Adelina, care i-a retezat din start orice speranţă.

„Mi-a trimis sms-urile după divorţ, dar nu ne-am întâlnit niciodată. Eu nu dau importanţă tuturor telefoanelor pe care le primesc de la bărbaţi şi cu atât mai puţin am făcut-o în perioada respectivă. Marica a încercat să mă cunoască, a insistat să ne vedem. Orice bărbat e dator să încerce, dar nu s-a întâmplat nimic între noi. Nu mă interesează relaţia lui cu Vandici", a declarat Adelina, pentru Click!

Mereu secretoasă cu problemele din viaţa ei personală, Ilinca a refuzat să dea declaraţii pe marginea acestui subiect: „Nu comentez", s-a rezumat ea să ne declare.

Mai citeşte:

Ilinca Vandici: «Marica m-a cucerit cu zâmbetul»

Ilinca Vandici l-a vindecat pe Marica

Ilinca Vandici se oferă lui Marica

Vandici şi Marica, amor cu năbădăi

Vandici şi fosta lui Marica au dat nas în nas în club!

Iată ce i-a scris

„Dacă nu termini prea târziu diseară, poate ne vedem în drum spre casă, ne vedem 5 minute undeva. Am încredere şi poţi avea încredere. C.M.”

 „Hmmm... te-am sunat. Nu sunt genul şi nu vreau să insist, nu vreau să deranjez. Eşti o fată drăguţă. Mai sunt în ţară până pe 24, dacă în timpul tău foarte ocupat găseşti şi îţi doreşti... ştii numărul meu. Te pupic!”

Citeşte şi:

Adelina: «Împăcarea cu Liviu e ca ciorba reîncălzită!»

Adelina Pestriţu, goală într-un pictorial fierbinte -
FOTO

Adelina vrea să fie din nou cu Vârciu: «Aştept un semn
de la el»


Liviu Vârciu: «M-au surprins declaraţiile Adelinei!
Dacă mă apucă nebuneala o s-o caut»