Adelina îşi ţine laptopul lângă aragaz

Ultima actualizare:

    “Laptopul e obişnuit  acolo, lângă aragaz.  Nu a păţit nimic până  acum”, spune Adelina
“Laptopul e obişnuit acolo, lângă aragaz. Nu a păţit nimic până acum”, spune Adelina

Chiar dacă, de când s-a hotărât să se pună la îngrăşat, mănâncă toate mezelurile şi fast-food-urile posibile, Adelina Pestriţu, fosta soţie a lui Liviu Vârciu, ştie să gătească excelent. Laptopul stă lângă ea, în bucătărie. Îi place să asculte muzică la el şi să converseze cu prietenii pe internet.

Imaginea femeii moderne este cu laptopul în braţe, la bucătărie. Adelina este exemplul perfect. "Îmi place să stau pe Messenger şi pe Facebook, să ascult muzică bună, toate astea la bucătărie, în timp ce gătesc".

     Mai citeşte:         Adelina şi iubitul, hărţuiţi noaptea la telefon         Adelina: «Ştiu despre fostele lui iubite»         Iubitul Adelinei, vânător de brunete sexy! - FOTO         Vârciu,

ai grijă! Iubitul Adelinei face box         Liviu,

el ţi-a luat locul în patul Adelinei!

Laptopul stă exact lângă aragaz. Din fericire, a scăpat nevătămat până acum. Nici o picătură de mâncare fierbinte nu a căzut pe el, asta deşi Adelina mânuieşte cu dezinvoltură lingurile şi tigăile cu ulei încins fix deasupra lui. Din când în când, se mai întinde să schimbe melodia.

Am găsit-o pregătind scoici cu vin alb. Vinerea e zi de gătit. "Nu prea am timp să stau în bucătărie, doar vinerea sunt mai liberă şi atunci mai chem câţiva prieteni la masă", explică.

simeon stalpnicul png

Se mişcă repede şi cu dexteritate. A învăţat să gătească de când s-a căsătorit cu Liviu.

"Atunci găteam mai des şi de plăcere, nu din vreo obligaţie. Voiam să văd dacă mă descurc şi de ce sunt în stare. Recunosc, de multe ori stăteam la telefon cu mama, care îmi dădea reţetele. După ce am divorţat, am rărit activităţile acestea. Mănânc mult în oraş şi tot felul de prostii pentru că vreau să mă îngraş. Am avut 46 kg, acum am ajuns la 50 kg", mărturiseşte Adelina.

Scoici cu vin alb

Scoicile congelate se pun în tigaie cu puţină apă, se condimentează cu vegeta, cimbru, sare, piper.

"Mie îmi place să pun din toate condimentele pe care le am în casă", spune Adelina. Adaugă vin alb şi puţină zeamă de lămâie.

Separat, fierbe broccoli, apoi scoate şi rumeneşte în unt. În 15 minute, totul a fost gata. "Ştiu să fac orice, de la sărmăluţe, ciurbe, ciulama, până la dulciuri. Mă mişc repede în bucătărie şi, până acum, nu am avut reclamaţii legate de rezultat", mai spune tânăra.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net