Adelina Chivu îşi îndreaptă dinţii cu 2.700 de euro

Citeste tot despre: 

Un an şi jumătate va trebui să suporte Adelina aparatul dentar "incognito", ca să le egaleze la zâmbet pe vedetele de la Hollywood. Soţia lui Chivu s-a încumetat să se aşeze pe scaunul unui stomatolog din România pentru a-şi corecta dantura.

Aparatul din aliaj de aur, care se montează pe interiorul dinţilor, este cea mai nouă metodă pentru a ajunge la un zâmbet de vedetă, fără a face lucrări complexe.

În România, doar câteva cabinete medicale au acest tip de dispozitiv, care necesită o prezenţă la medicul stomatolog o dată la şase săptămâni.

Pentru că a fost interesată să-şi rezolve această problemă de când era copilă, Adelina Chivu a căutat un specialist ortodont şi aşa a aflat de Iana Dilă, sora prezentatoarei tv, Livia Dilă.

"De când eram mică îmi doream să-mi îndrept dinţii, dar m-a speriat faptul că o să fiu caraghioasă cu un aparat dentar. Sora lui Cristi mi-a povestit de Iana şi după a doua consultaţie, ea m-a convins să-mi pun acest aparat. De fapt, după ce îi vezi zâmbetul Ianei, esti în stare să faci orice ca să ai dantura ei. Am profitat şi de faptul că nu mai apar pe sticlă şi am hotărât să fac acest pas, pentru că dacă rămâneam la pupitrul ştirilor era imposibil să mai prezint. Trei luni a fost foarte dureros. Începuse chiar să-mi pară rău că am făcut această alegere, mai ales că am fost sâsâită şi am avut probleme de dicţie", ne-a povestit Adelina.

Mai citeşte:

Cristi Chivu face sex înainte de meciuri!
Pe strada asta toţi sunt fanii lui Mutu

Chivu, alături de copiii defavorizaţi

Cristi Chivu, mai popular decât Samuel Eto'o

Soţia lui Cristi Chivu a stat 45 de minute pe scaunul medicului stomatolog, pentru ca acesta să-i lipească, cu un adeziv special, aparatul de fiecare dinte în parte.

Pentru a ajunge la rezultatele pe care le doreşte, Adelina va purta dispozitivul "incognito" în permanenţă timp de un an şi jumătate.

Îl va purta 18 luni

Dispozitivul este confecţionat dintr-un aliaj de aur care elimină riscul apariţiei cariilor şi în 2006 a fost montat primului pacient în România.

Aparatul costă 2.750 de euro, pentru o arcadă şi trebuie purtat 18 luni, cu vizită la medicul stomatolog o dată la şase săptămâni.

Are pacienţi din Italia şi Germania

Zâmbetul Ianei a convins multe vedete de la noi să încerce noul aparat dentar. În 2006, sora prezentatoarei tv, Livia Dilă, a montat pentru prima dată un aparat de tip "incognito" la clinica unde este specialist certificat.

"Avem pacienţi care fac turism de sănătate şi am remarcat că în ultimii ani au fost persoane care au venit special din Marea Britanie, Italia şi Germania, pentru a beneficia de efectele acestui aparat invizibil în cadrul clinicii noastre", ne-a povestit dr. Iana Dilă, medic stomatolog la cabinetul Dent Estet.

Esca are nevoie de implanturi

Prezentatoarea ştirilor Pro Tv este una dintre vedetele cu cele mai mari probleme stomatologice.

Specialistul Velvet Dental Clinics, dr. Cristina Almăşan, a declarat, pentru Click!: "Are nevoie de înlocuirea lucrării din partea stânga sus, unde se observă un minus de os. Asta se poate realiza cu ajutorul unor implanturi dentare pe care, ulterior se vor fixa coroanele dentare, ce pot fi din ceramică pe suport zirconiu, pentru o calitate deosebită".

Ilinca Vandici, dinţi de nota 10

Prezentatoarea emisiunii "Vedete sub lupă" (Antena 2) este una dintre puţinele vedete care se poate lăuda cu o dantură perfectă, îngrijită atent prin procedee naturiste.

Ilinca este conştientă că un zâmbet frumos poate face minuni în rândul fanilor şi poate creşte ratingul, motiv pentru care acordă o atenţie deosebită danturii sale: "Are un aspect natural, îngrijit şi nu necesită decât periodic o întreţinere profesională", ne-a spus medicul stomatolog Cristina Almăşan.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1