Adela şi Vâlcan s-au aprins sub duş, în telenovelă!

Citeste tot despre: 

Trăiesc ca-n telenovele! Radu Vâlcan şi Adela Popescu, cei doi actori de la Acasă TV, au lăsat deoparte ficţiunea şi se iubesc pe bune, după propriul scenariu. Goi sub duş, la filmări, se pare că cei doi n-au rezistat atracţiei fizice.

El, dezbrăcat, la duş. Ea i se alătură şi îşi lipeşte sânii de spatele lui bine definit. Urmează o scenă pasională, filmată la sfârşitul lunii octombrie şi difuzată în telenovela „Iubire şi Onoare" în episodul de pe 2 noiembrie.

De aici a început totul, iar acum, protagoniştii Radu Vâlcan (33 de ani) şi Adela Popescu (24 de ani) formează un cuplu şi în viaţa reală.

Cei doi se ascund încă şi nu vor să vorbească despre iubirea lor, însă fotoreporterii Click! i-au surprins joia aceasta, la aeroportul Otopeni, în timp ce se întorceau din prima lor vacanţă romantică.

Adela şi Vâlcan s-au întors ieri din vacanţa romantică FOTO

Adela Popescu i-a furat iubitul unei colege din trustul Pro TV!

Vâlcan, te-ai îndrăgostit la duş de Adela Popescu?

Radu şi Adela au ales o destinaţie exotică pentru relaxare, însorita Thailanda. Deşi mulţi s-au grăbit să-i bănuiască de vreo regie, pentru stimularea audienţelor, iată că frumuşeii actori de la Acasă TV sunt personaje reale într-o dragoste la fel de adevărată.

În film, Radu îl interpretează pe arabul Amir, iar Adela îi dă viaţă lui Carmen, o femeie seducătoare, fără scrupule.

Fanii telenovelei îi vor revedea, împreună, din 24 ianuarie, când serialul revine din vacanţă.

S-a îndrăgostit de Bordeianu tot la filmări


Una dintre primele idile înfiripate la filmări i-a avut în prim-plan pe Adela Popescu şi pe Dan Bordeianu. Cei doi au fost personajele principale ale telenovelei "Numai iubirea" (Acasă TV).

Dan a fost primul bărbat din viaţa Adelei, s-au iubit pasional doi ani, dar s-au despărţit în martie 2007. Oricum, audienţele serialului au fost uriaşe şi datorită acestei poveşti de dragoste.

Aventură amoroasă la «Dansez pentru tine»


Radu Vâlcan a reuşit s-o "aprindă" rău pe frumoasa moldoveancă Elena Voscoboinic, partenera lui de la "Dansez pentru tine", din sezonul opt. Flirtul a început în cantonamentul de la Buftea, după care cei doi s-au întâlnit şi în afara "serviciului".

Radu şi Elena au câştigat premiul de popularitate la "Dansez".

Moga şi Vântur, săgetaţi de Cupidon la «Dansez»


Smiley concura la "Dansez pentru tine", prietenul Marius Moga a venit să îl susţină, iar Iulia Vântur prezenta emisiunea.

Aşa s-a format unul dintre cele mai atipice cupluri mondene autohtone. Iulia şi Marius se iubesc din 2007, dar o perioadă au stat despărţiţi.

Cosoi şi Smiley, amor la PRO TV


Frumoasa Laura Cosoi şi solistul Smiley formează un cuplu de la sfârşitul anului 2007. Relaţia lor a început pe platourile de filmare ale serialului "Cu un pas înainte" de la PRO TV, în care au jucat amândoi.

După ce au flirtat o perioadă, şi-au dat seama că se potrivesc şi au renunţat amândoi la partenerii pe care îi aveau atunci.

Papi şi Ioana s-au cuplat la «Numai iubirea»


Telenovela "Numai iubirea" a fost de bun augur şi pentru Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, nu doar pentru Adela şi Dan Bordeianu. Papi şi Ioana s-au îndrăgostit în 2007, la filmări, iar acum sunt căsătoriţi şi au o fetiţă.