Adela Popescu: «Şi eu, şi Radu dorim să ne căsătorim!»

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Adela Popescu revine de miercuri pe micul ecran, în cel de-al patrulea sezon al serialului „Pariu cu viaţa” (PRO TV).

Îndrăgita actriţă se află deja la cea de-a opta colaborare cu Media Pro Pictures, jucând în tot atâtea telenovele produse de Studiourile Buftea. În paralel, aceasta se ocupă şi de cariera sa muzicală, fiind vocea feminină a trupei Dj Project, odată cu plecarea Giuliei Anghelescu din echipă. Printre toate acestea, Adela şi-a făcut timp să vorbească cu reporterii Click! despre cariera sa, iubirea alături de Radu Vâlcan şi planurile de viitor.

Adela, eşti deja o actriţă cunoscută în România. Adu-ne aminte, te rog, cum a început totul.

După castingul pe care l-am susţinut la "Numai iubirea", Iura Luncaşu, pe care eu îl cunoşteam de la filmările pentru "În familie", mi-a mărturisit că şi pentru el am fost o surpriză, pentru că între timp crescusem şi am devenit mai curajoasă. Au fost trei zile de probe şi am considerat că o să-mi poarte noroc hăinuţele care aparţinuseră mamei mele. Prima zi am purtat o bluză bleu lucrată din mătase naturală, iar a doua zi, săndăluţe roşii şi sacou roşu cu dungi albe, pe care îl avea mama de când era de vârsta mea. Chiar au fost cu noroc! După o perioadă, când m-a sunat Iura Luncaşu să mă anunţe că voi face parte din distribuţie, am început să ţip prin casă de bucurie, dar eram bucuroasă pentru că luasem castingul, încă nu realizam amploarea proiectului în care intrasem.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează un cuplu nu doar în viaţa de zi cu zi, ci şi în serialul “Pariu cu viaţa”, care revine de miercuri la PRO TV.


În curând începe cel de-al patrulea sezon "Pariu cu viaţa". Cum s-au schimbat copiii din LaLa Band de la începutul serialului şi până acum?

Au crescut frumos, descoperă şi rezolvă problemele adolescenţei, sunt talentaţi, s-au dezvoltat împreună şi individual foarte frumos.

Şi tu cânţi. Nu te-ai gândit să interpretezi o melodie cu ei?

Împărtăşim pasiunea şi bucuria pentru muzică, în serial sunt profesoara lor de muzică, iar dacă se va ivi în scenariu această ocazie, ar fi într-adevăr foarte frumos.

Până atunci cânţi însă cu DJ Project. Cum merge colaborarea?

Foarte bine, cântăm de mai bine de un an împreună. În 2011 am scos piesa "Bun rămas" şi, la începutul anului acesta, cel mai nou single, "Vraja ta", care are deja un succes răsunător. Atmosfera este extraordinară în concerte, publicul cântă cu noi toate melodiile şi anul acesta se anunţă unul plin, urmează un turneu în Europa.

Cum mai e viaţa ta, cum e dragostea pe care o trăieşti?

Cu dragostea e foarte bine, este şi mai bine decât la început. Cred că mai avem încă multe lucruri să ne spunem, să ne dăruim şi chiar relaţia noastră e mai frumoasă de la zi la zi.

Dacă te cerţi cu iubitul într-o seară, dormiţi în camere diferite?

Niciodată nu facem asta sau nu plecăm de acasă dacă ne supărăm.

Adela are o relaţie specială cu mama ei, Doina


Te-a cerut de soţie?

Când o să se întâmple, vă anunţăm. Amândoi ne-am dori asta.

Cu Radu te vezi şi la filmări. Nu vă săturaţi?

Nu, chiar şi atunci când suntem împreună pe platouri avem multe secvenţe cu alţi colegi. Pe lângă asta, cred că o condiţie importantă a unei relaţii reuşite este ca partenerii să petreacă timp unul cu celălalt - nu spun că mult sau puţin, asta e o chestiune care ţine de context şi de nevoile fiecărei relaţii în parte. În cazul nostru, totul s-a armonizat perfect.

Dar în serial, unde sunteţi tot iubiţi, cum decurge relaţia voastră?

În noul sezon din "Pariu cu viaţa" vom fi colegi în continuare, iar relaţia dintre Raluca (personajul meu) şi Tudor (personajul lui) va evolua surprinzător.

Ce-ţi mai doreşti de la viaţă?

Să fie la fel ca şi până acum.

Spiritual eşti mulţumită, însă pe plan material ţi-ai mai dori ceva?

Îmi doresc un pavaj în faţa casei, pe care o să-l facem în primăvară.

Ce sfaturi le dai tinerelor care vor şi ele un rol într-o telenovelă, de exemplu?

În primul rând le-aş sugera să se înscrie la castinguri şi cred că cel mai important este să le placă meseria asta. Calitatea a ceea ce faci este dată şi de "motorul" pe care îl ai, de scopul pentru care faci ceva.

De mai bine de un an,e vocea feminină a grupului DJ Project


Are 26 de ani, dar se consideră deja foarte împlinită. Iar pentru fetele care se întreabă care este secretul siluetei ei, Adela Popescu ne-a împărtăşit ce dietă urmează, zi de zi.

 S-a născut la 8 octombrie 1986, la Drăgăşani;
 Părinţii ei se numesc Doina (59 de ani), educatoare, şi Doru (64 de ani) profesor de sport;
 A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L Caragiale - Secţia Actorie;
 Ne-a spus secretul siluetei ei: "Încep ziua cu o masă formată doar din fructe, deoarece pentru digestia fructelor nu trebuie să consum foarte mult din energia de care am nevoie în restul zilei, aşa că peste câteva ore mănânc o salată sănătoasă şi închei seara cu o mâncare gătită, plus o salată. Şi, foarte important, ajung la sala de sport de 2-3 ori pe săptămână";
 Nu este o persoană superstiţioasă şi nu crede în horoscop;
 Cele trei lucruri care nu-i lipsesc niciodată din geantă, în viaţa de zi cu zi, sunt telefonul, portofelul şi cheile de la casă;
 Uite de ce se consideră fericită: "Sunt un om norocos, care a crescut într-o familie fără probleme şi necazuri, cu oameni foarte pozitivi şi neîncercaţi de viaţă. Am crescut cu o stare de bine. Apoi, după ce am luat probele în Buftea pentru telenovela «Numai iubirea», au apărut altfel de momente foarte fericite, total surprinzătoare, unul după altul, la care nici nu visam. Dorinţele mele sunt ca totul să rămână ca şi până acum".


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5