Acuzată de sex oral în club, Bianca Rus se bate la Capatos - VIDEO

Atac la Persoană a publicat un interviu cu fostul iubit al Biancăi Rus, cântăreaţă şi prezentatoare la Etno Tv, care susţine că aceasta i-a făcut sex oral, beată moartă, într-un club, la scurt timp după ce s-au cunoscut.

Bianca, vedetă la Etno Tv, susţine pe de altă parte că fostul iubit, Valentin Ene, nu este un om demn de "atenţia" ei. "Nu vreau să dau curs atacurilor unui frustrat. Pe Valentin îl cunosc dintr-un anturaj de prieteni comuni. Nu l-am recunoscut ca fiind iubitul meu niciodată. El este disperat să apară în presă şi în emisiuni".

"Era moartă de beată şi a pus ochii pe mine în seara aia. A făcut ea ce-a făcut şi m-a târât în toaletă, unde mi-a făcut sex oral. După care m-a pus să-i achit nota de plată”, povesteşte Vali despre prima întâlnire cu Bianca. Cu toate acestea, relaţia celor doi a continuat vreme de 3 luni.  “Ajunsesem să nu-i mai suport beţiile. Cum ieşeam într-un club, fie că era cu prietenii mei sau cu ai ei, ştiam deja ce va urma. Bianca bea o sticlă de whisky singură şi începea scandalul" a spus Valentin, potrivit Atac la Persoană.

După ce Bianca Rus a declarat că cei de la Atac la Persoană au contactat-o pentru a face un articol paparazzi aranjat, Mara Bănică s-a aprins şi a stârnit un întreg scandal:

Mara: Eşti un nimeni şi miroşi! Să nu se ia de colegii mei şi din munca mea. Eu am pus în ghilimele ce a spus fostul iubit al Biancăi.

Valentin: Eu am avut o relaţie cu Bianca timp de 3 luni.

Capatos a citit întreaga declaraţie a lui Valentin din Atac la Persoană despre "nebuniile Biancăi".

Bianca i-a dat o palmă fostului iubit şi l-a ameninţat că îl bate:" Dacă mai continui te abţiguiesc afară! Şi îţi dau! a declarat vedeta Etno Tv. Eşti un alcoolist şi nu eşti în stare să îţi iei permisul. Mi-a spus că nu conduce ca să poată să consume alcool"

Capatos: De ce ar face un bărbat publică o astfel de situaţie?

Valentin: Pentru că ea mi-a făcut o imagine proastă. Ce m-a deranjat foarte mult a fost că a afirmat că a stat cu mine doar că am făcut-o la păr. Eu nu am venit aici să îmi fac reclamă pe spatele ei. M-a făcut beţiv şi s-a lăudat la prietene că stă cu mine pentru că o făceam la păr. După aia a spus că nu mai stă cu mine pentru că nu o mai făceam la păr.