Actriţa Marilena Chelaru se teme că moare dacă iese din oraş!

CLIIMA20110103_0115_1.jpg

Marilena Chelaru
Citeste tot despre: 

Marilena Chelaru, actriţa trupei Vouă, a cerut insistent dublură pentru rolul Niculinei Colac, din spumoasa comedie „Stăpânul ciolanului”, temându-se să mai plece în turnee.

Aparent lipsită de griji şi cu un zâmbet parcă tatuat pe buze, actriţa ascunde însă serioase probleme de sănătate.

„Mi-e teamă să mai ies din Bucureşti, căci starea mea de sănătate nu îmi permite să plec prin ţară, cu reprezentaţii. Am probleme cu glanda tiroidă, dar şi cu inima, căci fac mereu pusee de tensiune. Măcar aici, în Capitală, sunt spitale, dacă mi se face rău sun la Salvare şi ajung imediat la o clinică bună şi poate scap cu viaţă", face haz de necaz Marilena Chelaru, actriţa care degajă pe scenă atâta optimism, încât ai avea impresia că viaţa ei este lipsită de griji.

Citeşte şi:

Marilena Chelaru a slăbit şase kilograme! Află cum!

Paler, ce cauţi cu nasul sub fusta Marilenei Chelaru?

Nu mulţi ştiu însă că Marilena este dependentă, de mai mulţi an, de pastile şi că, în singura zi în care s-a încăpăţânat să nu le ia, a ajuns pe targă, la spital: „M-am operat de glanda tiroidă în 2004. În acel an s-au întâmplat două mari tragedii în familia mea. A murit mama şi, la nici 40 de zile, s-a stins şi tatăl meu. Am avut mare noroc cu soacră-mea, o bomboană de femeie, care m-a îngrijit ca o adevărată mamă", a început şirul necazurilor sale, simpatica actriţă, în vârstă de 52 de ani.

Primul lucru pe care Marilena îl face când se trezeşte, este să îşi ia pastila pentru glandă, eutirox, care o ajută să ducă o viaţă cât de cât normală. Numai că, în ultima vreme, i-a luat-o razna şi inima, ajungând adesea la spital cu tensiunea 22: „Îmi iau tensiunea zilnic şi niciodată nu scade sub 17, 5. Nu am voie să mă enervez, căci creşte brusc, pot oricând să fac un infarct sau, Doamne fereşte!, o comoţie cerebrală", ne-a mai spus ea, oarecum cu zgârcenie în declaraţii, căci nu vrea să-şi întristeze fanii cu problemele ei de sănătate: „Nu vreau, fraţilor, să fiu compătimită. Trăiesc, mă tratez, fac tot posibilul să îmi continui cariera actoricească", se justifică ea.

Actriţa este solicitată de aproape toate posturile de televiziune, căci emisiunile în care apare înregistrează audienţe foarte bune, însă, în teatru, cel puţin momentan, doar Adrian Fetecău, liderul trupei Vouă, i-a întins o mână de ajutor: „El m-a distribuit în piesa «Stăpânul ciolanului». M-a implorat cu cerul şi cu pământul să plec cu el în turnee, însă nici dacă îmi dă 50.000 de euro nu ies din Bucureşti. Starea de sănătate nu îmi mai permite. Se împlinesc trei ani de când nu am mai pus piciorul în afara Capitalei".

Joacă în grupul «Vouă» de 17 ani


Marilena Chelaru a absolvit Liceul Pedagogic, apoi Facultatea de Teatru: „Am o grămadă de ani în câmpul muncii, 13 ani am fost educatoare, dar nu am carte de muncă, plătesc din buzunarul meu fondul pentru pensii", spune ea, cu tristeţe. Face parte din grupul umoristic „Vouă", din 1994, show-ul fiind difuzat la mai multe posturi tv, numai că şi la acest capitol, actriţa întâmpină acum probleme: „Ultima dată am colaborat cu Naţional TV, dar ne-au anunţat că nu mai au bani, aşa că acum suntem în căutarea altui post tv".

Sosia ei apare şi pe afişul spectacolului

CLIIMA20110103_0117_1.jpg

Sosia ei apare şi pe afişul spectacolului

În piesa „Stăpânul ciolanului", (Teatrul de Comedie), în care un actor interpretează rolul unui simpatic reporter Click!, Marilena intră în pielea personajului Niculina Colac.

Însă, în reprezentaţiile din afara Bucureştiului, ea i-a predat ştafeta altei actriţe, Ioana Chelaru, de la Teatrul Ţăndărică. Numele de familie comun este doar o coincidenţă. 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1