Actriţa Eugenia Şerban are regrete: «Aş fi vrut să fac mai multe pentru copilul meu»

Actriţa Eugenia Şerban este foarte afectată de problemele de sănătate pe care le are. Aceasta şi-a pus silicoane când avea 29 de ani şi a decis să şi le scoată câţiva ani mai târziu. După operaţia de înlăturare a implanturilor, sânii Eugeniei au început să se necrozeze. Din această cauză, actriţa trebuie să facă faţă unei operaţii tipice cancerului la sân, de extirpare a ţesutului afectat.

Drama pe care o trăieşte Eugenia Şerban a adus-o la capătul puterilor. Aceasta a devenit extrem de sensibilă şi se gândeşte tot mai des la viaţa ei şi la soarta băiatului ei de 20 de ani. Actriţa l-a crescut mai mult singură, divorţând de tatăl lui când Lorens avea numai 2 ani.

După divorţ, relaţia dintre cei doi foşti soţi a rămas una destul de bună, tatăl lui Lorens păstrând legătura cu băiatul şi fiindu-i aproape acestuia în toate ocaziile. Din păcate însă, în urmă cu ceva timp, fostul soţ al Eugeniei s-a stins din viaţă, iar Lorens a rămas fără tată. Acum, tânărul îşi pune serios problema sănătăţii mamei lui.

Actriţa a plâns când a vorbit despre fiul ei

CLIIMA20130402_0124_1.jpg

Eugenia Serban (captură: PRO TV)

Declaraţia de dragoste pe care i-a făcut fiului ei, i-a umplut ochii de lacrimi Eugeniei Şerban. "Copilul meu nu este un copil foarte simplu de crescut. Este băiat, este
încăpăţânat, este Berbec şi are o personalitate foarte dezvoltată. Nu
îmi face probleme neapărat, dar personalitatea lui este mai pregnantă
acum şi încăpăţânarea lui mai mare",
a mărturisit actriţa.

"Aş fi vrut să fac mai multe pentru copilul meu, să suplinesc lipsa tatălui, dar este imposibil. Nu există nimeni care să poată suplini lipsa tatălui. Ei au avut o relaţie incredibilă", a declarat aceasta.


"Eu am ţinut la tatăl lui Lorens până în clipa în care a murit. Noi nu ne-am despărţit în condiţii urâte", a completat Eugenia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1