8.000 € pentru Pepe, 10.000 € pentru Mihaela!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mihaela Rădulescu (43 de ani) a acceptat să participe într-un super show de vară pentru Antena 1. Diva va reveni pe micul ecran în calitate de jurat al acestui show şi va avea un onorariu mai mare decât Pepe (34 de ani), prezentatorul emisiunii.

Mihaela Rădulescu va sta mai mult în ţară în această vară. Stabilită de câţiva ani la Monte Carlo, vedeta va face naveta pentru filmările unui show estival pus la cale de Antena 1. Deşi ea a mai avut propuneri de acest gen, Mihaela a acceptat pentru prima dată să fie prezentă într-un astfel de proiect tv. Conform unor surse din interiorul postului, onorariul Mihaelei ajunge la 10.000 euro, mai mult decât primeşte Pepe, care îşi va îngroşa buzunarul cu 8.000 euro pentru prezentarea show-lui.

Mihaela va face parte din echipa de juraţi a emisiunii, care se va filma peste o lună la Bacău. Alături de Mihaela, vor mai fi şi alţi juraţi precum: Rona Hartner şi Daniel Buzdugan, iar producătorii ţin să aducă în juriu şi un campion la nataţie.

simeon stalpnicul png

Filmările vor avea loc la foc continuu, timp de două săptămâni, şi vor fi efectuate la Bazinul Olimpic din Bacău. În emisiune şi-au înscris participarea peste 30 de vedete, organizate în câte patru echipe, a câte 8 persoane, care vor fi supuse la diferite probe.

Show-ul care le va supune la mai multe încercări pe vedetele noastre se va difuza pe parcursul verii în trei ediţii. Vedetele înscrise în concurs primesc sume între 500 euro şi 1.000 euro, astfel încât o vedetă cotată la 1.000 euro, va primi maximum 3.000 euro penru cele trei ediţii de show.

De anul trecut n-a mai avut emisiune

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în 1994 la Tele 7 abc, dar a devenit mult mai cunoscută pentru emisiunea Duminica în familie de la postul de Antena 1, pe care a moderat-o ani de-a rândul. A realizat recorduri naționale de audiență încă neegalate cu “Duminca în familie” (Antena 1) și “Steaua ta norocoasă” (Pro TV). Ultimul ei proiect tv a fost “Alegerile Mihaelei” de acum un an, de la Realitatea TV.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net