4 milioane de euro, daune morale în numele lui Toni Tecuceanu

CLIIMA20100105_0236_1.jpg

Toni Tecuceanu 13.01.1972 - 05.01.2010

Fratele actorului Toni Tecuceanu, care ar fi decedat din cauza gripei porcine, a acţionat în judecată Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş" şi cere daune morale de 4 milioane de euro. Paul Tecuceanu consideră că diagnosticul dat publicităţii nu este cel care ar figura în fişa medicală şi crede că actorul nu a murit din cauza gripei porcine.

Paul Tecuceanu, fratele actorului Toni Tecuceanu, a vorbit în cadrul ediţiei de marţi a emsiunii "La Măruţă" despre procesul în care se află cu dr. Adrian Cercel. Fratele lui Toni Tecuceanu a subliniat faptul că pune la îndoială diagnosticul dat publicităţii şi susţine că vedeta nu ar fi murit din cauza gripei porcine.

„Imi pare rău că s-a ajuns aici şi că au trebuit 4 ani ca să ni se dea dreptul să vedem actele decesului fratelui meu. Vrem să vedem negru pe alb că a murit de gripă porcină. Noi punem la îndoială acest diagnostic deoarece niciunul dintre oamenii care au intrat în contact cu el nu s-au îmbolnăvit. Această gripă porcină nu apare pe certificatul constatator al decesului. După moartea fratelui meu s-a ajuns la cozi interminabile pentru vaccinul împotriva gripei porcine. S-a ajuns în instanţă din cauza refuzului de a ni se pune la dispoziţie actele. Iniţial, am cerut daune morale de 1 leu. Apoi, pentru că tegiversau lucrurile am cerut daune de 2 milioane de euro. Pentru că tot a încercat să întârzie dezvăluirea actelor, am cerut daune morale de 4 milioane de euro. Scopul nostru nu este să ne îmbogăţim, ci să aflăm adevărul.Profesorul Cercel nu vine la audieri invocând situaţii medicale. Miza acestui proces este stabilirea adevărului referitor la boala care a dus la moartea lui Toni", a spus acesta.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1