10 ianuarie 2012. «Zâna» se despărţea de Bănică

CLIIMA20140103_0077_1.jpg

Ştefan şi Andreea au postat pe paginile lor de Facebook acelaşi mesaj de despărţire

Andreea Marin şi-a făcut un obicei din a face anunţuri-şoc la început de an şi, neapărat, pe Facebook! În urmă cu fix un an, înainte să se urce în avionul de Dubai, unde urma să petreacă vacanţa de iarnă, «Zâna» îşi informa fanii că s-a despărţit de Ştefan Bănică jr., după o căsnicie de şapte ani.

10 ianuarie 2012. Andreea Marin, Ştefan Bănică jr şi fiica lor Violeta se îmbarcau în avionul care urma să-i ducă spre vacanţa de vis - Dubai.

CLIIMA20140103_0081_1.jpg

Ştefan şi Andreea au postat pe paginile lor de Facebook acelaşi mesaj de despărţire

Înainte de a decola, pe pagina de Facebook a cântăreţului a apărut următorul mesaj: "Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă. Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri. Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică". Glumă, au spus imediat cei care au citit mesajul.

Lavinia Pârva are 29 de ani şi este cu 17 ani mai tânără decât Bănică

CLIIMA20140103_0078_1.jpg

Ştefan şi Andreea au postat pe paginile lor de Facebook acelaşi mesaj de despărţire

Din păcate însă, n-a fost o glumă. La câteva minute şi pe pagina Andreei a apărut acelaşi mesaj. Vacanţa celor trei s-a transformat apoi într-un coşmar.

Ştefan s-a cazat la un alt hotel decât cel în care stăteau Andreea şi Violeta, iar la întoarcerea în ţară cei doi au ales curse de avion separate pentru a nu fi fotografiaţi la aeroport.

În luna ianuarie 2006, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr în mare secret, în SUA, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Violeta, primul lor copil.

Ştefan se iubeşte acum cu Lavinia

La divorţul celor două vedete se pare că a contribuit şi Lavinia Pârva, actuala iubită a lui Ştefan. În septembrie 2011, Click! prezenta în exclusivitate fotografii cu Lavinia Pârva, ieşind din apartamentul cântăreţului. Bănică jr., care era căsătorit cu Andreea Marin de cinci ani, a negat orice legătură cu bruneta.

După divorţul de prezentatoarea tv, din ianuarie 2013, artistul a devenit un om liber şi nu şi-a mai ascuns relaţia. Paparazzii revistei «Ciao!» l-au surprins în septembrie pe Bănică alături de Lavinia, iar cei doi au recunoscut că sunt împreună.

"Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi», a spus atunci Ştefan.

Lavinia Pârva a mărturisit că relaţia ei cu Ştefan Bănică Junior este una absolut normală, că nu se deosebesc cu nimic faţă de cuplurile obişnuite. Chiar dacă între Lavinia şi Bănică merge totul ca pe roate, cântăreaţa susţine însă că nu se gândeşte la o eventuală căsătorie, cel puţin deocamdată.

Cei doi cântăreţi şi-au recunoscut relaţia abia în septembrie 2013

CLIIMA20140103_0079_1.jpg

Ştefan şi Andreea au postat pe paginile lor de Facebook acelaşi mesaj de despărţire

CLIIMA20140103_0080_1.jpg

Ştefan şi Andreea au postat pe paginile lor de Facebook acelaşi mesaj de despărţire

10 ianuarie 2012. «Zâna» se despărţea de Bănică

FOTO Prima fotografie cu verigheta Andreei Marin! Ce bijuterie superbă a primit!

FOTO Cum a evoluat relaţia Andreea Marin - Tuncay

Ce relaţie are fiica Andreei Marin cu noul soţ al vedetei

Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk! Uite anunţul făcut de turc