Reţete de la cititori: Mâncărică de spanac – Cojan Alice Sandra

Ultima actualizare:

    Mâncărică de spanac
Mâncărică de spanac

Timp de pregătire: 20 minute. Porţii.2, Dificultate: uşor

Iţi trebuie: 500 gr spanac de toamnă, 1 ceapă, 100 gr smântână, 2 linguriţe făină, 5 căţei de usturoi, 50 ml ulei, sare, piper.

Pregăteşti aşa: Speli în mai multe ape spanacul, îl opăreşti şi îl laşi să se scurgă, apoi îl tai mărunt.

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei apoi se adaugă făina şi spanacul. Se amestecă şi se lasă la fiert 5 min. Se adaugă smântâna şi usturoiul pisat, sare şi piper după gust. Lăsăm să fiarbă totul 5 min apoi oprim focul. Servim cald ca atare sau cu ouă ochiuri. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net