Viaţa lui Audrey Hepburn: a suferit de foame în timpul războiului, dar a ajuns să-i cânte lui J. F. Kennedy „La mulţi ani”

shutterstock-1156670440-1.jpg

A mâncat bulbi de lalele pentru a supravieţui
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Frumoasa actriţă, celebră pentru rolul din filmul „Mic dejun la Tiffany” (1961) şi nu numai, a trăit o viaţă pasională, presărată pe alocuri cu suferinţe, dar şi cu bucurii. A câştigat un premiu Tony, Emmy, Grammy, dar şi un Oscar. În cazul ei, viaţa bate filmul, aşadar iată câteva lucruri mai puţin ştiute despre Audrey Hepburn.

A militat împotriva regimului nazist, deşi părinţii ei erau simpatizanţi. Actriţa era cunoscută pentru activismul ei din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. S-a mutat în Olanda, iar asta pentru că mama ei credea că ţara nu se va implica, ci va sta departe de conflicte. Din nefericire, naziştii au pătruns şi acolo, iar Audrey, la fel ca şi celelalte milioane de suflete, a răbdat de foame. În adolescenţă, malnutriţia şi-a spus cuvântul asupra frumuseţii şi stării de sănătate a actriţei. Atât ea, cât şi alţi adolescenţi i-au susţinut mereu pe cei care se opuneau regimului nazist. Audrey onişnuia să doneze banii din recitaluri, dar şi să lucreze ocazional ca şi curier, împărţind ziare. Totuşi, părinţii ei simpatizau regimul nazist.

Citește aici mai multe despre viața lui Audrey, cu ce actor căsătorit a avut o aventură pe platourile de filmare și multe alte lucruri mai puțin cunoscute.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul