Revista People a desemnat cel mai sexy bărbat în viață! Până și el a fost șocat!

john-legend-cel-mai-sexy3.jpg

John Legend a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață de către revista People
Foto: Instagram

În lumea Hollywoodiană se obișnuiește organizarea de topuri și clasamente, care urmăresc fie talentul, fie farmecul personal, fie frumusețea fizică. În fiecare an, în baza acestei idei, revista People desemnează un câștigător al reprezentanților sexului masculin, oferindu-i titlul de „cel mai sexy bărbat în viață” al perioadei respective.

ejn1fmsuyaifw60.jpg

John Legend este cel mai sexy bărbat al anului 2019!
Foto: Instagram

Anul acesta însă, nominalizarea a venit ca o surpriză în adevăratul sens al cuvântului, atât pentru cel desemnat, cât și pentru fanii săi sau cei ce nu îl agrează pe acesta. Cel care a primit titulatura de „cel mai sexy bărbat în viață” al anului 2019 este nimeni altul decât cântărețul american John Legend, care nu a devenit exact faimos datorită aspectului său fizic răvășitor....

John Legend, desemnat cel mai sexy bărbat în viață din 2019

John Legend, în vârstă de 40 de ani, a ajuns rapid la inimile publicului datorită vocii sale incredibile și unice, după seria de melodii romantice și emoționante ale căror versuri îți rămân în cap fără să vrei, însă nimeni nu a punctat vreodată că artistul ar fi vreun Don Juan sau vreun sex-simbol al generației sale. Totuși, se pare că cei de la People au alte criterii când vine vorba de definirea frumuseții și a sex-appeal-ului, astfel că Legend a ajuns rapid în topul listei lor din 2019. Carisma și modul său de  a fi le-au atras atenția acestora, care nu au mai stat mult pe gânduri și l-au anunțat pe artist de omagiul primit. 

john-legend-cel-mai-sexy.jpg

Una dintre imaginile publicate de revista People
Foto: Instagram

Nominalizarea a venit ca un șoc chiar și pentru artist, care s-a declarat puțin „speriat” de noul său titlu, explicând că de acum lumea îl va analiza mult mai atent să vadă dacă într-adevăr merită locul 1 din lista revistei People a bărbaților sexy ai lumii. În plan personal, John este căsătorit cu modelul Chrissy Teigen, cu care are doi copii. Talentatul cântăreț este primul artist de culoare care a câştigat premiile Emmy, Grammy, Oscar şi Tony (EGOT). După ce partenerul ei de viață a fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume, Chrissy Teigen a comentat pe contul său de Twitter: „Secretul meu a ieşit la iveală. Mi-am îndeplinit visul de a avea cel mai sexy bărbat în viaţă! E o onoare!“.

gettyimages-1168316859.jpg

John Legend, alături de soția lui, Chrissy Teigen
Foto: Getty

„Am fost încântat, dar şi puţin speriat în acelaşi timp, pentru că este o presiune mare”, a spus el despre noul titlul. „Toată lumea mă va analiza să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru a deţine acest titlu. Vin şi după Idris Elba, ceea ce nu e drept şi nu e bine pentru mine”.

Britanicul Idris Elba a primit titlul anul trecut. În ultimii ani, printre cei mai sexy bărbaţi în viaţă desemnaţi de revista americană s-au numărat Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum.

Legend, care este în prezent antrenor la emisiunea „The Voice”, a primit primul dintre cele zece trofee Grammy în 2004, pentru albumul de debut „Get Lifted”. A primit un premiu Oscar pentru cântecul „Glory”, inclus pe coloana sonoră a filmului „Selma”, un Tony în calitate de coproducător al spectacolului „Jitney” şi un Emmy pentru producţia TV „Jesus Christ Suăerstar” (2018), în care a jucat rolul principal, potrivit news.ro

 

Citește și