Regina Mathilde, supranumită «Lady Di a Belgiei», apariție superbă în India!

1.jpg

regina belgiei mathilde rochie
Regina Belgiei este în India de o săptămână
foto: Hepta

Este adorată de poporul belgian, care a supranumit-o “Lady Di a Belgiei”. Mathilde Marie Christiane Ghislaine d’Udekem d’Acoz, sau pe scurt regina Belgiei, s-a căsătorit cu prinţul Filip, în decembrie 1999. De atunci, Mathilde a reuşit să crească interesul poporului belgian pentru familia regală.

Zilele acestea, regina se află într-o vizită în capitala Indiei, New Delhi, alături de soţul ei. Mathilde (44 de ani) a avut o apariţie spectaculoasă şi a strălucit într-o fustă de un galben aprins.

hepta_3186599.jpg

regina letizia tinuta fusta pantofi
Letizia a fost extrem de elegantă
foto: Hepta

Regina a purtat o pereche de stiletto argintii şi o bluziţă în aceeşi culoare. Zâmbitoare, Mathilde a petrecut câteva momente cu copiii veniţi s-o vadă la un eveniment ce a avut loc în Dakshinpuri, scrie Daily Mail.

hepta_3204625.jpg

regina belgiei mathilde rochie
Mathilde şi-a cucerit poporul prin eleganţă, discreţie şi carismă
foto: Hepta

 

Regina Mathilde se află de o săptămână în India şi a impresionat audienţa cu ţinutele ei în culori vibrante. La banchetul oferit de preşedintele Indiei, regina şi-a făcut apariţia într-o rochie roz.

hepta_3200140.jpg

regina belgiei mathilde rochie
Mathilde şi soţul ei la Taj Mahal
foto: Hepta

 

Având stămoşi belgieni şi polonezi, Mathilde este prima regină a Belgiei născută în Belgia. De asemenea, în prezent este singura regină din Europa ce provine dintr-o familie aristocratică.

Revista „Vanity Fair” a descris-o ca pe o femeie „minunată, proaspătă şi stilată”. Regina Belgiei vorbeşte fluent franceză, flamandă, engleză şi italiană, iar acasă o aşteaptă  patru copii: Elisabeth, care îi va succede tatălui ei la tron, Gabriel, Emmanuel şi mezina familiei, Eleonore.

 

 

 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1