Model apreciat al anilor 90, despre teroarea din spatele podiumului. Droguri de mare risc şi abuzuri sexuale

carre-otis.jpg

carre otis
Carre Otis

Viaţa bate de multe ori filmul şi depăşeşte orice imaginaţie. De numeroasde dăţi se ascund poveşti triste în spatele zâmbetelor frumoase de la Hollywood. Povestea uneia dintre cele mai apreeciatee top modele din anii 90 este încă o dovadă a faptului că faima nu asigură fericirea, din contră, pare să atragă o serie de ghinioane. Ajunsă la 51 de ani, Carre Otis a vorbit despree viaţa agitată pe care a dus-o, întâmplările care au marcat-o, dar şi despre liniştea pe care o resimte de când a reuşit să facă pace cu trecutul tumultos.

Carre Otis a fost una dintre cele mai iubite manechine a anilor 90, apărând de mai multe ori pe coperta revistei Vogue şi fiind imaginea brandului Guess, După ce a jucat în anul 1990 în filmul "Wild Orchid" alături de Mickey Rourke şi s-a căsătorit cu el, bruneta sexy a devenit un star internațional și a început o viață demnă de un scenariu de film. 

Consumul de alcool, de stupefiante, abuzul domestic, o relație toxică, Carre a trecut prin toate și la capătul unui drum anevoios a reușit să iasă învingătoare și să lase în urmă fantomele trecutului. Anii 90 au fost plini de suișuri și coborâșuri pentru Carre, iar poveșltile spuse de model par să fie unele ireale.

Carre a fost violată de logodnicul unei colege de breaslă 

linda_evangelista_si_gerlad_marie.jpg

linda evangelista si gerald marie
Linda Evangelista şi Gerald Marie
Foto Gettyimages

Atunci când a pășit în lumea modei, ca adolescentă, a trebuit să facă față unei presiuni extraordinare. Pentru a se menține la greutatea impusă a apelat la consumul de cocaină, iar ulterior anorexia a devenit o realitate sumbră, nu doar o tulburare alimentară. La 17 ani a fost violată de agentul său, potrivit mărturisirii pe care a făcut-o în cartea autobiografică "Beauty, Disrupted", apărută în anul 2011. Bărbatul care a agresat-o sexual era chiar Gerald Marie, logodnicul celebrei Linda Evangelista. 

Şase ani de mariaj toxic cu Mickey Rourke 

Anii 1992-1998 au fost unii presărați cu adrenalină, pericol și stupefiante de cel mai mare risc. Șase ani ai mariajului cu Mickey Rourke au culminat cu momentul în care vedeta fotomodelul s-a aflat la un pas de a fi îmupşcată în inimă. "Ne aflam în Santa Fe, în geanta mea era o armă despre care nu ştiam nimic. Am declanşat-o din greșeală, iar glonțul mi-a ieşit prin umăr. Am fost foarte norocoasă", a povestit Carre, pentru dailymail.co.uk. 

untitled.png

carre otis si mickey rourke
Timp de şase ani Mickey Rourke şi Carre Otis au avut un mariaj presărat cu scandaluri şi violenţă domestică
Foto Gettyimages

Din anul 2012, Carre face parte din Alianţa Modelelor, o organizaţie non-profit dedicată îmbunătățirii condițiilor de muncă a fotomodelelor din întrega lume. "După ce treci prin tot ce am suportat eu, trebuie să îţi găseşti curajul de a lupta şi de a oferi susţinere morala noilor generaţii", declară Carre. "Industria modei estee una cu feţe ascunse, în care sunt implicate minore nevinovate", conchide aceasta. 

Citește și

  • Incredibil! La 62 de ani, Mickey Rourke a început din nou să semene cu chipul său de odinioară, pe când suspinau după el toate femeile. Ani de zile a fost buhăit de la excese bahice şi operaţii estetice.

  • Arată extraordinar! Fotomodelul danez Helena Christensen sfidează timpul într-o ședință fotografică incendiară. Manechinul care a jucat în videoclipul ”Wicked Games” al lui Chris Isaac pare neschimbat în ciuda faptului că filmările au fost realizate în 1989. Helena a postat fotografia pe pagina ei de Instagram și sutienul ei albastru și fustița roz au fost extrem de apreciate de fanii care sunt fericiți că... momentan nu are iubit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1