Meghan Markle se visează la Casa Albă? Soţia Prinţului Harry ar putea plănui o carieră în politică

meghan.jpg

Mutarea cuplului în SUA are la bază planul fostei actrițe
clickpentrufemei.ro

A trecut deja o jumătate de an de când prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, şi-au anunţat separarea de familia regală britanică. Cei doi şi-au dorit să-şi ducă viaţa pe cont propriu, nicidecum ghidaţi de Familia Regală. Recent, un expert regal a atras atenţia asupra faptului că este posibil ca Meghan să plănuiască o carieră în politică, ba chiar să ţintească poziţia de preşedinte.

Să fie lipsa vieţii private adevăratul motiv al separării de Casa Regală Britanică? Când Meghan şi Harry s-au decis să renunţe la rolurile pe care le aveau în Familia Regală, toat­ă lumea a încercat să afle motivele care au dus la această hotărâre. Meghan avusese probleme cu presa încă de la primele ei întâlniri cu Prinţul Harry. Apoi au apărut zvonurile conform cărora ea şi Kate Middleton nu s-ar înţelege. Totuşi, nu se ştia cu siguranţă dacă acestea sunt adevăratele motive ale plecării celor doi.

Află aici ce declarații a făcut biograful regal Colin Campbell despre soția Prințului Harry și de ce crede că și părăsirea Familiei Regale și mutarea peste Ocean face parte din planul de a candida la cea mai înaltă funcție politică.

 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1