Mafiot şi-n realitate? Joe Pesci, acuzat că a angajat un asasin care să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii

joe-bun.png

Joe Pesci, implicat într-o tentativă de crimă @ Profimedia
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Joe Pesci a apărut în numeroase filme cu criminali, printre care Goodfellas, Casino şi mai recentul The Irishman, şi a rămas în memoria colectivă ca unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, care-a făcut o carieră din producţiile de mare succes cu mafia.

E posibil ca experienţa personală să-l fi ajutat pe actor să joace cu uşurinţă aceste roluri de criminali? Pesci a fost însurat cu Claudia Haro, un model şi-o actriţă care ajuns după gratii după ce a fost condamnată pentru tentativa de omor asupra fostului ei soţ. Iar Joe a fost acuzat că a ajutat-o...

După divorţul de starul hollywoodian, actriţa Claudia Haro s-a măritat cu cascadorul Garrett Warren, alături de care şi-a petrecut doi ani din viaţă şi s-a despărţit apoi de el în 2000. Pe 20 mai 2000, în toiul unei lupte crâncene pe custodia copilului lor, Warren a fost împuşcat de către un străin în faţa casei sale din California.

Citeşte aici detaliile acestei poveşti care bate orice scenariu hollywoodian, dacă poliţişti au găsit dovezi ale implicării lui Joe Pesci în tentativa de crimă şi ce soartă a avut bărbatul atacat!

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5