Lecţie de stil! Regina Letizia a Spaniei, o nouă apariţie impecabilă

hepta_2977680.jpg

spania regina letizia pantofi
Prezentă la o şcoală în localitatea Aviles din Spania, regina s-a pozat cu copiii, a dat autografe şi a luat parte la activităţile culturale
foto: Hepta

Letizia Ortiz Rocasolano (44 de ani), soția Regelui Felipe al VI-lea, bifează, din nou, o apariție impecabilă. Prezentă la o şcoală în localitatea Aviles din Spania, regina s-a pozat cu copiii, a dat autografe şi a luat parte la activităţile culturale.

Regina a purtat o un top roşu din satin de la mango, o pereche de pantaloni albi Massimo Dutti şi nişte sandale roşii de la aceeaşi firmă de la care a ales şi topul, scrie Daily Mail.

letizia-hepta_2975845-768x513.jpg


Regina Letizia a surprins cu apariția sa
foto: Hepta

Toate veneau ca turnate pe silueta filiformă a fistei jurnaliste. Mamă a doua fetiţe de 10, respectiv 9 ani, Letizia a luat parte la activităţile culturale, mai multe programe de la această şcoală fiind finanţate de fundaţia reginei.

hepta_2977685.jpg

regina letizia tinuta fusta pantofi
Letizia a optat pentru o pereche de sandale de culoare roşie
foto: Hepta

 

Chiar dacă a purtat o pereche de sandale cu toc foarte înalt, Letizia a părut extrem de relaxată şi a zâmbit în permanenţă.

 

 

 

Citește și

  • regina letizia aparitie salopeta sexy

    Trebuie să recunoaștem că soția Regelui Felipe are un gust desăvârșit și, în plus, curajul de a aborda ținute cât se poate de sofisticate, despre care unii ar spune că nu sunt prea potrivite cu statutul ei.

  • regina letizia noua aparitie ravisanta

    Și nu ne înțelegeți greșit, o admirăm pentru asta, așa cum îi admirăm și stilul vestimentar simplu și deosebit de șic. Ieri, Regele Felipe al Spaniei și a lui Regina Letizia au primit invitați oficiali în audiență la Palatul Regal din Madrid, iar nouă ni s-a părut cunoscută fusta purtata de Letizia cu această ocazie. Foooarte cunoscută.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1