FOTO Cât de mult s-au schimbat actriţele din cele mai urmărite seriale TV ale anilor '90

ad78119ea09bd85253e6327ae148ee98-700.jpg

Starurile celor mai îndrăgite seriale ale anilor `90 şi 2000 arată altfel în prezent
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Chiar dacă ar apela la operaţii estetice costisitoare, tot ar exista detalii care le-ar da de gol, pentru că trecerea timpului este nemiloasă. Unele dintre starurile celor mai îndrăgite seriale ale anilor `90 şi 2000 arată altfel în prezent.

Lansat în anul 1994, serialul TV „Prietenii tăi‟ a adunat 10 sezoane şi a fost difuzat pe perioadă de nici mai mult, nici mai puţin de 10 ani. Serialul a fost rulat la mai multe televiziuni din ţări diferite din întreaga lume şi milioane de admiratori le-au urmărit povestea celor 6 personaje principale.

Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow

Actriţele din rolurile principale au depăşit deja 50 de ani. Jennifer Aniston are 51 de ani, Courteney Cox 56 de ani, iar Lisa Kudrow 57 de ani. Cei care le-au iubit pentru personajele întruchipate în serial le-au putut revedea pe toate trei la ceremonia online de decernare a premiilor Emmy.

Citește aici detalii despre actorii faimoși acum câteva decenii și vezi în galerie foto cum s-au schimbat Rachel, Phoebe, Monica, Miranda din "Sex and the City", Xena, "prințesa războinică" și alte actrițe hollywoodiene.

 

 
 

Citește și