Fostul iubit al regretatei Bobbi Kristina, arestat după ce şi-a bătut noua iubită

bobbi_kristina_nick_gordon.jpg

bobbi brown fiica whitney iubit
Nick Gordon a fost logodnicul fiicei lui Whitney Houston
foto: Getty Images

Nick Gordon nu se potoleşte. A fost găsit responsabil pentru decesul fostei iubite, fiica cântăreţei Whitney Houston, iar acum a ajuns după gratii pentru violenţă domestică şi răpire.

Nick Gordon, fostul iubit al lui Bobbi Kristina Brown, a fost arestat în Sanford, Florida, sâmbătă, pentru violenţă domestică şi răpirea unui adult, scrie news.ro, care citează E!.

bobbikristinabrown_a_murit.jpg

bobbi kristina brown whitney houston
Bobbi Kristina și Whitney Houston au murit în circumstanțe foarte similare
Foto: Getty

gettyimages-694607132.jpg

nick gordon bataie arestat gratii
Nick Gordo n a fost arestat pentru violenţă domestică şi răpire
foto: Getty Images

Victima lui Nick Gordon este actuala lui iubită, pe care ar fi agresat-o vineri seară, tânăra ajungând la spital. Femeia a raportat atacul la poliţie, spunând că Nick Gordon a agresat-o şi i-a interzis să părăsească locuinţa.

Are de plătit despăgubiri de peste 36 de milioane $

În noiembrie 2016, un judecător a decis ca Nick Gordon să îi plătească despăgubiri de peste 36 de milioane de dolari familiei lui Bobbi Kristina Brown, la două luni după ce a fost găsit responsabil pentru decesul acesteia.

Nick Gordon nu a fost judecat penal, verdictul fiind pronunţat într-un proces civil în care a fost condamnat pentru ucidere din culpă.

Potrivit acestui proces, Bobbi Kristina Brown a decedat din cauza unei altercaţii cu Nick Gordon, în urma căreia el a aşezat-o într-o cadă, în stare de inconştienţă, după ce a injectat-o cu un amestec toxic. Nick Gordon a negat acuzaţiile.

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1